Soția lui Pepe, sărbătorită ca o regină de ziua ei. Ce rochie provocatoare a purtat și cum au apărut Gina Pistol și Smiley la petrecere

Raluca Pascu a petrecut alături de rudele și prietenii săi noaptea trecută până spre zorii acestei zile sfinte, în care fetița lor cea mică, Rosa, își aniversează ziua onomastică.

Petrecerea de pomină a fost organizată în cinstea focoasei brunete, care a împlinit zilele trecute 28 de ani.

Soția lui Pepe a fost răsfățată ca o regină și a atras toate privirile cu rochia provocatoare pe care a ales-o pentru această ocazie. Printre invitații de seamă s-au numărat Gina Pistol și iubitul ei, Smiley.

Soția lui Pepe, sărbătorită ca o regină de ziua ei de naștere

Raluca Pascu a strălucit noaptea trecută într-o rochie neagră, elegantă, care era decupată în anumite zone. Nici machiajul, coafura sau bijuteriile nu au fost alese la întâmplare. Înainte să ajungă la restaurantul unde era așteptată de invitați, sărbătorita a fost surprinsă cu o declarație de dragoste făcută în public de îndrăgitul cântăreț Pepe. Acesta a scris pe imaginile dintr-un scurt clip mesajul: “Și mă mândresc cu ea, că e nevasta mea”.

Citeste si articolul :   Astăzi este pomenită Laura Stoica. Artista ar fi trebuit să împlinească azi 52 de ani. Ultima imagine cu ea în viață

Lista invitaților celebri a fost lungă… Constantin Diță, Cosmin Natanticu, nea Mărin, Jorge, Gina Pistol și Smiley sunt doar câteva dintre cei care au sărbătorit-o pe soția lui Pepe ca pe o regină. În imaginile făcute publice chiar de Raluca Pascu se observă la un moment dat prezentatorul de la “Românii au talent” care are un pahar cu vin în mână și pare că se simte foarte bine la petrecere.

Într-o altă filmare a fost surprinsă iubita lui: Gina Pistol în timp ce dansa. La un moment dat, ea i-a făcut semn unuia dintre cunoscuți că îi este somn, însă, ulterior, a continuat să se miște pe ringul de dans. După cum se poate observa, atât prezentatoarea de la Antena 1, cât și iubitul ei au ales să își facă apariția în ținute casual. Ei formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbizul românesc.

Pepe e căsătorit cu Raluca de 6 ani

Pepe, pe numele din buletin Ionuț Nicolae Pascu, s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012. Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 15 august 2012; fiica lor cea mare se numește Maria. Iar pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. Mezina fmailiei, Rosa Alexandra, a venit pe lume în ziua de Florii, pe 5 aprilie 2015. Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

Citeste si articolul :   Cumnatul lui Costin Marculescu, dezvaluire de ultima ora: „Nu cred ca este stop cardio-respirator”