Rona Hartner, mesaj emoționant pentru fani, de Paștele catolic: ”Rugați-vă pentru mine!”

Rona Hartner a postat în mediul online un mesaj video pentru cei care sărbătoresc azi Paștele catolic! Artista se afla într-un autovehicul alături de partenerul său de viață. Cântăreața a ținut fanii la curent cu fiecare lucru pe care l-a făcut din prima clipă în care a aflat că are probleme de sănătate. Ce mesaj a transmis vedeta catolicilor în ziua de sărbătoare?

Rona Hartner, mesaj de Paștele catolic: „Am foarte multă încredere”

„Hritos a înviat! Voiam să vă spun că la noi este Paștele catolic. Vreau să salut pe toată lumea! Mi-am pus flori în păr pentru Florii, dar în suflet am deja Învierea. Am primit două mesaje puternice ieri la slujbă: „Uite-Mă, Doamne, am venit să fac voința Ta!” și „Valorizează harul pe care îl primește de la Dumnezeu!”, a spus Rona într-un video din mediul social.

Rona a aflat că suferă de cancer de colon după ce a venit într-o vizită în România pentru a putea onora invitația la o emisiune. Aceasta s-a operat de două ori, iar pe data de 24 aprilie va începe tratamentul cu citostatice. Până pe 24 aprilie, Rona se va ocupa de lucruri care nu o vor solicita atât de mult. „Fac lucruri mai liniştite, scriu, stau cuminte şi mi-a spus că nu am niciun regim special de făcut, ci doar trebuie să am încredere pentru că nu va fi o chimioterapie prea grea.”

Citeste si articolul :   Ne intoarcem la starea de urgenta? Ludovic Orban, anunt despre Sarbatori

Publicată de Rona Hartner pe Duminică, 21 aprilie 2019

„Știu că vă gândiți la mine și că vă îngrijorați„
„Am foarte multă încredere, mie nu mi-e frică deloc. O să încep săptămâna asta terapia, trebuie făcută. Eu mă simt deja vindecată. Vă spun tututor Hristos a Înviat! Vă pup pe toți! Mă uit la toate mesajele voastre, sunt o luptătoare.

Lupta mea e următoarea: fac exact voința lui Dumnezeu, El știe cât trebuie să dureze încercarea asta. Nu am de gând să mă îngrijorez. Rugați-vă pentru mine, o să mă rog și eu pentru voi”, a fost mesajul Ronei Hartner de pe un site de socializare.