Anca Serea are probleme de sanatate. Ce i-au descoperit medicii, dupa ce a ajuns de urgenta la spital

Anca Serea are cinci copii şi un fizic de invidiat, însă vedeta se confruntă cu probleme de sănătate. Aceasta a mărturisit că nopţile nedormite şi oboseala şi-au pus amprenta asupra organismului ei. Anul trecut, Anca Serea a ajuns de urgenţă la spital, iar medicii au pus-o la perfuzii.

Anca Serea are probleme de sănătate: ”Nu-mi permit să depun efort”

Soţia lui Adi Sînă se confruntă cu anemie severă încă din copilărie. Deşi a încercat să scape de ea, Anca Serea încă are de tras şi nu are voie să depună efort deloc. Mai mult de atât, Anca Serea are anumite interdicţii din cauza problemele de sănătate.

”Nu am mai făcut deloc mișcare de la începutul anului, din cauza problemelor de sănătate. S-au mai remediat problemele mele, dar nu atât de mult încât să-mi permită să depun un efort. Merg la diverse proceduri, merg la masaj, dar la astea mergeam și înainte”, a mărturisit Anca Serea.

Citeste si articolul   ULTIMA ORA! Premierul Italiei anunta masuri fara precedent din cauza coronavirusului:


Fosta prezentatoare tv a mai spus că nu speră că se va vindeca complet.

”Nu am de ce să mă plâng, fac ce-mi place și asta îmi da foarte multă energie și bucurie. Chiar dacă am un ritm extrem, extrem de alert, mie îmi place să cred că pot să prind toate plajele și pot să am grijă și de copii, să și gătesc, să mă duc și la coafor, să fac și întâlnirile și joburile, chiar dacă asta presupune poate pentru unii oameni niște eforturi ieșite din comun. Am foarte putine ore de somn, patru, cinci ore pe noapte, dar copiii ma tin foarte mult in priză si-mi dau super energie si lucrurile se leaga si sunt motivata sa nu renunt”, a mai adăugat aceasta.