Mihai Voropchievici: Horoscopul runelor pentru săptămâna 22 – 31 aprilie. Săgetătorii dau lovitura, Gemenii trebuie să schimbe tactica

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămâna viitoare.

HOROSCOP Berbec – este sfătuit să dea la o parte toate grijile, toate fricile și să se pregătească pentru o săptămână extraordinară.

HOROSCOP Taur – are două opțiuni. Ori schimbă serviciul, ori din casă. Vrea să plece o perioadă.

HOROSCOP Gemeni – sunt sfătuiți să abordeze în alt mod tactica. Sunt mari tacticieni, știu ce să facă.

HOROSCOP Rac – așteaptă o dragoste nouă. Mai așteptați puțin, după miezul nopții vine și dragostea fierbinte și extraordinară.

HOROSCOP Leu – sunt deținătorii marelui premiu în săptămâna care vine.

HOROSCOP Fecioară – pot găsi rezolvarea tuturor problemelor, cu condiția să nu mai țină totul în suflet. Să-i cheme pe toți la discuții.HOROSCOP Balanță – trebuie să fie pregătită pentru o suită de schimbări majore. Vin lucruri frumoase, pregătiți-vă să le întâmpinați.

HOROSCOP Scorpion – își pregătesc bagajele, posibil să plece undeva. Se anunță o călătorie.

Citeste si articolul   Tragedie in Gorj. Pacienta infectata cu noul virus, aflata in ambulanta care s-a prabusit aseara de pe un pod, a decedat.

HOROSCOP Săgetător – dă lovitura și se produce un salt rapid calitativ în existența lui. A trecut peste încercări.

HOROSCOP Capricorn – au o săptămână de protecție totală din partea divinității, împotriva tuturor forțelor malefice, inclusiv a celor cu ochi răi.

HOROSCOP Vărsător – e puțin neliniștit, runa îl sfătuiește să se calmeze și să se echilibreze. Spaimele sunt alarme false.

HOROSCOP Pești – o săptămână de urechi ciulite, mesaje, scrisori, mailuri. O săptămână agitată cu multe vorbe și la fel de multe scrieri.