Casa groazei. Închisoare pe viață pentru părinții care și-au torturat cei 13 copii

Louise (50 de ani) și David Turpin (57 de ani), părinții încarcerați pentru torturarea celor 13 copii ai lor, au fost condamnați la închisoare pe viață, cu drept de eliberare condiționată după 25 de ani, scrie apnews.com.

În luna ianuarie 2018, doisprezece fraţi şi surori, între care minori, au fost descoperiţi legaţi, dintre care unii cu lanţuri, înfometaţi şi murdari într-un mic oraş din California. Alerta a fost dată de o a treisprezecea victimă, sora lor de 17 ani, care a reuşit să fugă din locuinţa lor din Perris, situată la două ore de mers cu maşina la sud-est de Los Angeles. Ea a sunat la numărul de urgenţă 911 de la un telefon mobil pe care l-a găsit în casă.Mărturiile celor 13 suflete chinuite sunt de-a dreptul cutremurătoare. Orice greşeală se lăsa cu bătaie şi zile întregi petrecute în lanţuri. Nu se ridicau niciodată sătui de la masă, făceau baie o singură dată pe an, locuiau într-o casă focar de infecţie. În faţa tuturor acestor grozăvii, părinţii au susținut că sunt nevinovaţi.

Citeste si articolul   Cutremur mediu in Romania, in aceasta dimineata. Unde s-a produs si ce magnitudine a avut

Poveştile din casa groazei i-au speriat până şi pe anchetatori. Cei 13 copii ai familiei Turpin erau prea slăbiţi ca să poată măcar vorbi, atunci când au fost găsiţi. Fiica cea mare, o tânără de 29 de ani, cântărea doar 37 de kilograme. În casa lui David şi Louise Turpin, masa se punea o singură dată pe zi. Iar porţiile copiilor abia le asigurau supravieţuirea. Asta nu înseamnă că în casă nu era mâncare.

Rămâne inexplicabil cum de torţionarii au reuşit să îşi chinuie atât amar de vreme copii fără ca nimeni să bage de seamă. Nici măcar vecinii, care văzuseră copiii afară doar pe întuneric sau puteau observa pe geam cum aceştia mărşăluiesc prin casă ca soldaţii în toiul nopţii nu s-au deranjat să anunţe autorităţile.