Press "Enter" to skip to content

Salman Khan nu mai arată cum îl ştiam, iar Iulia Vântur e topită: „Iubesc acest look!”

Salman Khan face valuri în India cu noul proiect cinematografic în care joacă. Celebrul actor de la Bollywood, despre care nu de puţine ori presa internaţională a scris că s-ar iubi cu Iulia Vântur, şi-a schimbat radical înfăţişarea pentru noul rol pe care îl joacă în „Bharat”.

Filmul se va lansa pe marile ecrane în această vară, dar până atunci românca noastră se ocupă pe reţelele sociale să prezinte afişul cu noul look al actorului.

Salman Khan şi Iulia Vântur nu au recunoscut vreodată public că ar avea o relaţie, dar nu de puţine ori s-au comportat ca un cuplu. Cei doi se sprijină reciproc în proiectele pe care le derulează, românca fiind ajutată de fiecare dată când a vrut să-şi dezvolte cariera artistică în India. A cântat, a dansat, ba chiar a fost distribuită în «Radha Kyon Gori Main Kyon Kaala», film promovat de Salman Khan pe reţelele lui sociale.

salman khan bharat

De data aceasta a venit rândul Iuliei Vântur să-i întoarcă favorul. Fosta prezentatoare Pro Tv a publicat la rândul ei afişul noului film în care joacă Salman Khan şi a adăugat un mesaj scurt care lasă loc de interpretări. „Iubesc acest look!”, s-a rezumat Iulia Vântur să noteze pe Instagram.

Cârcotaşii i-au atras imediat atenţia româncei noastre că aceeaşi fotografie a fost distribuită şi de Katrina Kaif, fosta iubită a celebrului actor.

Salman Khan, schimbare majoră de look pentru un rol

În ce timp ce rămâne un mister câte personaje va juca Salman, noul său poster cu filmul Bharat a trezit interesul fanilor, care au fost surprinşi să-l vadă pe idolul lor cu barbă şi mustaţă, dar şi vizibil îmbătrânit pentru acest rol. Filmul se învârte în jurul evenimentului politic dintre India-Pakistan și călătoria personajului principal din ultimele șase decenii.

Afișul prezintă un tren supraaglomerat dintr-o stație de tren. Povestea filmului descrie călătoria unui bărbat și a unei întregi națiuni. Bharat se va lansa pe 5 iunie.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *