Press "Enter" to skip to content

Anca Serea, primele declarații despre a șasea sarcină

Toată lumea o apreciază pe Anca Serea, dar mai ales pentru curajul ei de a rămâne însărcinată de cinci ori. În ultima perioadă, au apărut zvonuri conform cărora vedeta ar fi gravidă din nou și că ar urma să devină mămică pentru a șasea oară.

“Asta o să aflăm mai târziu! Nu pot să vă zic încă!”, a spus Anca Serea conform spynews.ro.

Să fie, oare, Anca Serea însărcinată pentru a șasea oară? Rămâne de văzut! Cert este că vedeta nici nu a confirmat, nici nu a infirmat dacă este, din nou, gravidă.

„Ne pregătim pentru al şaselea copil. (…) Secretul familiei: dragostea necondiţionată, iubire, sprijin şi familia. Nu cred că e vreun secret. (…) Cu bună organizare, cu puţine ore de somn şi cu trezire devreme. Mama mea ne ajută foarte mult, ea e eroina adevărata eroină (…)

O parte dintre copii îi duc eu la şcoală. Sara face echitaţie, înot (…) Noah face de o jumătate de an pian, iar David va avea un an dificil. Dacă-ţi doreşti ceva cu adevărat, bineînţeles, cu puţin efort.

Mănânc multe fructe şi legume, evit să mănânc produse prelucrate, mănânc mâncare gătită de mama mea. Vom pleca acum pe 8 – vom aniversa un an de la căsătorie şi ne vom reînnoi jurămintele împreună cu naşii noştri, undeva la Viena”, a declarat, recent, Anca Serea într-o emisiune TV.

Anca Serea şi Adrian Sînă au împreună trei copii: Noah, Ava şi Moise Petru.

Vedeta a mai fost căsătorită, cu afaceristul Filip Poplingher, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce soţul său a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David şi pe Sara.

Comments are closed.