Press "Enter" to skip to content

Anca Serea, insarcinata a șasea oară? «Nu ma asteptam..Un copil este întotdeauna o binecuvântare..»

Este Anca Serea din nou însărcinată? Recent, fotoreporterii publicației online Spy News au surprins o serie de imagini în care vedeta pare a avea burtică. Să fie materialul cămășii de vină, asta numai vedeta TV ne poate confirma.

Este Anca Serea din nou însărcinată?

Este Anca Serea din nou însărcinată (2)

Anca Serea este deja mamă a cinci copii. Fosta prezentatoate TV a susținut dintotdeauna că îşi doreşte o familie mare. Iată că acum, visul său a devenit realitate.

Anca a oferit un interviu pentru Antena Stars, iar în momentul live-ului, o burtică părea să se arate.

În plus, întrebată de reporterul Antena Stars, Vlad Mogoş, frumoasa vedetă a precizat că ia în calcul să mai devină mamă în viitor şi îşi mai doreşte chiar doi copii.

ancaserea

Citește și: Anca Serea are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă vedeta

„Îmi doresc 2 copii. Poate cu voia lui Dumnezeu o să se întâmple, dacă o să se întâmple. Un copil este întotdeauna o binecuvântare şi nu cred că va schimba foarte mult ritmul şi echilibrul familiei noastre. Bineînţeles, că un pic mai greu pentru familia noastră, dar şi un pic mai frumos”, a spus Anca Serea la Antena Stars, potrivit Spy News.

Anca Serea a mai adus pe lume cinci copii. Are trei fii, David (17 ani), Noah (7 ani) și Moise (3 ani), și două fiice, Sara (14 ani) și Ava (4 ani).

Comments are closed.