Press "Enter" to skip to content

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România a făcut avort pe scenă. Drama neștiută a celebrei actrițe

A fost la un pas să-şi piardă viaţa şi a picat de două ori la actorie. Este vorba despre Tora Vasilescu, actriţa care de peste 40 de ani este un simbol în teatru şi în film, actrița care a fascinat publicul prin personaje precum Ziţa, Didina sau Anişoara din „Probă de microfon”!

Tora Vasilescu este de peste 40 de ani este un simbol în teatru şi în film! Celebra și îndrăgita actriță a primit în casa ei de lângă Bucureşti pe reporterii „Acces direct” şi şi-a deschis sufletul pentru a face confesiuni cutremurătoare, pe care puțini fani le știau.

Artista a vorbit despre bătăliile din viaţa ei, despre dezamăgirile și împlinirile, dar şi despre sarcina pe care a pierdut-o în timpul unui spectacol!

Una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România a făcut avort pe scenă 90

De câţiva ani, Tora Vasilescu s-a retras din lumina reflectoarelor, în căsuţa ei de la Buftea, unde îşi trăieşte cât mai discret şi nobil, „Arta vieţii”.

„Am iubit un ofițer american, care m-a cerut de nevastă. Tatăl lui avea un teatru pe Broadway. Am ales totuși să rămân la meseria mea. Nu regret că nu am copii. Aveam 39 de ani când mi-am cunoscut al doilea soț. L-am plăcut din prima secundă. Suntem de 30 de ani împreună. În pauza unui spectacol am avut un avort spontan, eram îmbrăcată într-o rochie albă…Am avut probleme grave de sănătate”, a mărturisit artista.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *