Press "Enter" to skip to content

Victor Ponta, dezlănțuit la adresa lui Liviu Dragnea: “Acum se fură cu ordonanța de urgență”

Victor Ponta, președintele Pro România, s-a dezlănțuit la adresa lui Liviu Dragnea, la lansarea candidaților formațiunii pe care o conduce pentru Parlamentul European. Război dintre cei doi a pornit în urmă cu ceva vreme și este pe departe de a se încheia.

Victor Ponta s-a dezlănțuit la adresa lui Liviu Dragnea

De această dată, politicianul le-a promis membrilor Pro România că niciodată nu va fi pentru ei o povară, o jenă sau o rușne, menționând că ”niciun lider politiv nu-și târăște partidul și echipa pentru problemele personale și nu o ia cu el la tribunal”.

Fostul ministru a spus: „Nu am văzut niciodată ca în 2019 mai multă corupţie instituţionalizată. Acum se fură cu ordonanţa de urgenţă, se fură cu hotărârea de guvern şi se fură fără frică pentru că cei care o fac ştiu că o să vină o ordonanţă, o să vină Curtea Constituţională, o să rezolve cineva”.

”Să nu ne mai dea ordonanțe în domeniul fiscalității”

Mai mult, Ponta a subliniat că dacă la referendum, din data de 26 mai, va fi întrebat dacă e de acord cu oamenii politici condamnați să nu mai ocupe o funcție publică va vota ”pentru”, adăugând că va vota și pentru ca legile din justiție să nu mai poată fi schimbate prin ordonanțe de urgență.

„Dacă tot întreabă domnul Iohannis – pe bună dreptate – poporul dacă e de acord să nu mai dăm ordonanțe pe domeniul justiției, în același timp trebuie să întrebe poporul și să votăm da să nu se mai dea ordonanțe în domeniul fiscalității”, a declarat politicianul. În final, a adăugat că afaceriștii din România nu trebuie să se mai teamă că între Crăciun și Revelion se modifică legile și să constate peste noapte că au de plătit taxe noi.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *