Liviu Dragnea se însoară! Președintele PSD și-a ales nașii în fața a 40 de mii de oameni: Olguța Vasilescu și Claudiu Manda

Liviu Dragnea i-a rugat pe Lia Olguța Vasilescu și pe Claudiu Manda să îi fie nași la cununia cu Irina Tănase, mai tânăra sa iubită, cu care urmează să se căsătorească! Totul s-a petrecut la mitingul PSD de la Craiova, în fața a mii de social-democrați!

Liviu Dragnea și-a ales nașii pentru nunta cu Irina Tănase
Claudiu Manda i-a dat rapid un răspuns șefului de partid și i-a spus să se grăbească, deoarece este de acord să-l cunune! Social-democrații au organizat vineri un miting uriaș la Craiova, la care au participat mii de PSD-iști. Aproape întreaga conducere a PSD s-a aflat la Craiova.

Marea absentă la mitingul PSD a fost premierul Viorica Dăncilă, care a trebuit să plece din țară în interes de serviciu. Social-democrații și-au prezentat candidații la alegerile europarlamentare. Singurul candidat PSD care a lipsit a fost Carmen Avram, care a transmis însă un mesaj video pe care l-au putut urmări cu toții.

Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu îi vor cununa pe Liviu Dragnea și Irina Tănase
Jurnalista a spus că se află într-o ultimă misiune ca jurnalist. Claudiu Manda a deschis discursurile de la miting. Candidatul la europarlamentare le-a spus craiovenilor că Guvernul Dăncilă va face autostradă spre București, nu ca Victor Ponta și Dan Șova, care au venit și i-au mințit pe craioveni, în anul 2013!

Președintele Liviu Dragnea a avut un discurs foarte agresiv la adresa președintelui Klaus Iohannis, despre care a spus că nu ar trebui să plece nici în Germania, nici în Statele Unite ale Americii, deoarece ”trebuie să răspundă pentru furtul a 6 case”, a spus Dragnea.

”Comunele, satele din România se vor face și mai frumoase. Am înțeles că PNL-ul a făcut miting aici, într-un colț. L-am întrebat pe Claudiu câți vor fi la miting și mi-a spus câțiva. Ăsta este partidul pe care Iohannis și clica lui vrea să-l distrugă.

Toată lumea cu care am dat mâna, mi-a zis Liviule. Cu toții mi-au spus ”Liviule, nu te lăsa”. Mi-au zis, de asemenea,” chiar dacă te arestează, să nu renunți, că venim să te scoatem de-acolo”. Sper să nu ajungem acolo. Deși asta este dorința lui Iohannis, pentru că este îngrozit de noi”, a mai spus Dragnea.

Loading...