Florin Călinescu știa că Emma Neagu se va stinge! Ce mesaj i-a transmis în direct, la Românii au talent

Emma Neagu a murit, iar Florin Călinescu părea că știe ce se va întâmpla cu micuța gimnastă de la Românii au talent. A uimit o lume întreagă cu ambiția, cu determinarea ei de care a dat dovadă atunci când a pășit pe scena ”Românii au Talent”. Avea 15 ani și a renunțat la piciorul bolnav de cancer doar pentru a continua să facă gimnastică.

Florin Călinescu știa că Emma Neagu va muri?

Medicii i-au spus că îi pot pune o tijă, însă nu va mai putea să facă niciodată gimnastică. Fata nu a stat pe gânduri și a renunțat însă la picior. Atât de mult iubea gimnastica. Atât de mult iubea viața. Acum, fata de numai 15 ani a lăsat din nou o țară întreagă în tăcere, după ce vestea morții ei a ajuns la urechile tuturor.

Unul dintre cei mai impresionați de numărul prezentat atunci la Românii au Talent a fost Florin Călinescu. A rămas cu gura căscată la auzul poveștii de viață a fetei care suferise atâta în numai 15 ani de viață. Foarte impresionat de numărul de atunci, Florin Călinescu a făcut o gafă de aceeași dimensiune cu numărul prezentat de Emma Neagu.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA: Al optulea deces al unui pacient infectat cu coronavirus in Romania

Florin Calinescu moarte Emma Neagu

Juratul Românii au Talent i-a spus atunci fetei…”Cu patru de da, sper să ne vedem…” a spus atunci Florin Călinescu. Și nu au mai avut timp sa se vadă niciodată, deoarece fata de numai 15 ani a murit după lupta crâncenăă pierdută în fața cancerului.

Chiar dacă la emisiunea difuzată de Pro Tv fata părea că se simte bine și chiar mărturisea că se simte bine, mama Emmei Neagu a spus că analizele spun altceva. Tomografia făcută atunci arăta că teribila boală pusese stăpânire și pe plîmânii fetei.

La momentul respectiv, Emma mărturisea că nu regretă decizia pe care a luat-o şi pe care o consideră cea mai bună. „Mult timp m-am întrebat de ce eu, de ce eu, dar nu ajută să întrebi aşa ceva şi lupţi în continuare, că nu ai ce să faci. Eu zic că gimnastica mi-a dat puterea, nu ştiu dacă neapărat mi-a salvat viaţa, dar mi-a dat puterea să trec peste chestia asta“, spunea copila.

Citeste si articolul :   Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru următorii 3 ani. Trei zodii dau lovitura, sunt castigatorii VIITORULUI