Press "Enter" to skip to content

Cine a fost Emma Neagu, gimnasta care a impresionat o țară întreagă. Povestea cutremurătoare plină de speranță, curaj și iubire a copilei de 15 ani

Micuța de 15 ani care a impresionat România, la concursul ”Românii au Talent” a murit.

Anunțul a fost făcut de o organizație caritabilă din Canada, acolo unde Emma s-a născut și unde s-a implicat în nenumărate acte de caritate care sprijineau copiii cu aceeași afecțiune ca a ei, devenind un far de speranță și putere pentru cei care o cunosc și nu numai.

„Emma a iubit gimnastica, dansul, pisicile sale Snowy și Jollie. A încercat să dea totul în tot ceea ce a făcut, a fost extrem de competitivă și și-a trăit viața într-un mod pe care majoritatea oamenilor nu îl fac. Atunci când cancerul a încercat să o doboare, ea s-a ridicat, a luptat, a devenit un om mai bun în tot ceea ce face și a încercat să lupte și pentru alții”, se anunță într-o postare a organizației.

Emma nu a vrut să fie amintită drept adolescenta bolnavă de cancer. Ea vrea să fie amintită și să rămână în memoria colectivă drept o luptătoare, un om care a căștigat lupta cu viața și care și-a dedicat viața și viziunea pentru a clădi speranță pentru cei din jurul ei.

Apropiații și oamenii care au cunoscut au spus că tânăra era un magnet de energie pozitivă și dragoste, iar cei 15 ani au fost plini de momente pe care le-a prețuit până în ultima clipă. Era iubită necondiționat de părinții săi, Emil și Claudia și adorată de sora sa mai mică, Lizi.

Emma va rămâne un reper de curaj și voință dincolo de sportul care a făcut-o cunoscută.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *