Press "Enter" to skip to content

Adevărul despre spitalul oncologic construit de Becali: „Dragostea m-a pus, mi-a spus pune banii tăi și ajută oameni”

Nu luam banii cu noi dupa moarte, asa ca am decis sa-i ajut pe cei bolnavi de cancer. Sunt marturisirile lui Gigi Becali. Finantatorul echipei FCSB a investit peste 15 milioane de euro intr-o clinica in care cei care sufera de boala necrutatoare vor avea parte de tratamente gratuite. Le va plati el insa, spune Gigi Becali, totul pentru a nu avea iar probleme cu justitia.

”Dragostea m-a pus, dragostea mi-a spus pune banii tai si ajuta oameni.” Asta spune Gigi Becali ca l-a determinat sa construiasca un spital in care toate tratamentele pot fi gratuite pentru cei care sufera de cancer, scrie a1.ro.

Clinica se afla in sectorul 1 al Capitalei, aici unde pe vremuri erau si birourile echipe de fotbal FCSB. Pana acum, pe Gigi Becali investitia l-a costat 15 milioane de euro.

Acum, pot fi tratati in jur de 100 de pacienti. Finantatorul FCSB vrea ca in clinica sa poata fi tratati de patru ori mai multi bolnavi si vrea sa aduca acasa medici romani plecati in strainatate.

”Am inceput ceva mic de ce? Nu gasesti doctori. Incepem sa luam din strainatate oameni romani care au lucrat acolo le dau 4-5000 de euro pe luna sa vina in tara lor”, spune Becali.a

Gigi Becali a deschis un spital destinat bolnavilor de cancer: „Totul este pe gratis”

Acest barbat a venit astazi la clinica, pentru a-i face o programare cat mai repede sotiei sale, care sufera de cancer.

”Chipurile, in mare parte, tratamentul este gratuit, dar nu e asa. Tot apar cheltuieli. Ca intotdeauna, incercam, tot speram.”, a povestit Mihai Chituc.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *