Mesaj sfâşietor transmis de iubita lui Bogdan Marghiol, după moartea fulgerătoare a tânărului de 20 de ani

Un mesaj sfâşietor a fost transmis de iubita lui Bogdan Marghiol, după moartea fulgerătoare a tânărului de 20 de ani. Elis a fost aproape de Bogdan în fiecare zi de când acesta a aflat că e bolnav şi cei doi au crezut că băiatul se va face bine, că se vor căsători, că vor avea împreună copii.

A murit Bogdan Marghiol, tânărul care a impresionat mii de oameni şi s-a luptat cu o boală cumplită. Înainte de Crpciun fusese trimis acasă de medici, care nu i-au mai dat nicio şansă. A ajuns atunci în Turcia, unde a mai trăit trei luni, cu speranţa că va învinge cancerul.

Elis, logodnica lui Bogdan, a stat alături de el în fiecare zi şi l-a susţinut în greaua încercare prin care au trecut Optimismul ei l-a ajutat şi optimismul lui i-a dat fetei multe speranţe. A mers cu el în Turcia, l-a vegheat permanent, era fericită pentru fiecare mic progres făcut de Bogdan.

Soarta i l-a luat însă joi de dimineaţă şi Elis a postat un mesaj sfâţietor pe pagina de facebook: “Sper ca acolo sus ,sa fii linistit, sa nu ai dureri sa nu suferi. Drum bun ,ingerul meu!😭😭🙏Dumnezeu sa te ierte! Ai fost si vei ramane totul pentru mine!”

Bogdan Marghiol avea 20 de ani şi mai întâi a fost diagnosticat cu cancer la testicule. A fost operat în România, dar apoi boala s-a răspândit în tot corpul. În prima zi de Crăciun a anului trecut mama băiatului a aflat că nu se mai poate face nimic pentru el. Medicii i-au spus să îl ia acasă, să moară în patul lui.

Rudele şi prietenii s-au mobilizat, au lansat sute de apeluri cerând ajutor în mediul online şi mii de oameni au făcut posibil ca Bogdan să plece spre Turcia.

Acolo a fost operat şi a început tratamentul cu citostatice, medicii fiind foarte optimişti în privinţa şanselor de vindecare. Începuse să meargă, făcea exerciţii de recuperare şi cure de citostatice. Din păcate, în urmă cu 7 zile, o veste a picat ca un trăsnet.

Bogdan a început să aibă probleme majore de respiraţie, a fost conectat la aparate şi medicii din Turcia au crezut că a răcit la plămâni. În urma analizelor s-a descoperit însă că nu avea niciun virus, ci o tumoră foarte mare care apăsa pe plămâni şi nu-l lăsa să respire.

Loading...