Press "Enter" to skip to content

Un bărbat de 35 de ani oferă un rinichi unei femei care să-l iubească! Anunțul matrimonial ce a făcut furori: ”Nu suport singurătatea!”

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, care este încarcerat la Penitenciarul cu Regim închis Bistrița, își dorește cu ardoare o relație de iubire, motiv pentru care este dispus să-și doneze chiar un rinichi.

Dumitru Rogină, care a trecut printr-un divorț și care este încarcerat la Penitenciarul cu Regim închis Bistrița, și-a exprimat dorința de a avea o relație cu o tânără, căreia este dispus să-i doneze chiar și un rinichi, în cazul în care are nevoie de un transplant.

”Nu cer nimic în schimb decât să leg o relație de prietenie cu acea persoană și, pe parcurs, chiar de căsătorie pentru că urăsc singurătatea.”, a transmis el prin intermediul unei scrisori trimise presei locale.

„Oferta” lui Rogina nu este primul caz de acest fel din istoria Penitenciarului Bistrița, întrucât în urmă cu șase ani, un alt deținut, Dorel Vidican, la vremea aceea în vârstă de 31 de ani, i-a donat un rinichi unei jurnaliste din Cluj, Diana Moldovan (29 de ani), căreia i-a salvat astfel viața, iar cei doi s-au căsătorit ulterior.

Loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *