Medicii au izbucnit in lacrimi cand au scos acesti gemeni din burta mamei. “Asa ceva se intampla o data la 10.000 de nasteri” Ce s-a vazut in acel moment?

O tanara mamica din Statele Unite a avut o sarcina aproape unica. Sarah s-a bucurat enorm in momentul in care a aflat ca va deveni mama, iar fericirea ei s-a dublat dupa ce a aflat ca va avea gemeni.

Ulterior insa clipele de fericire s-au transformat intr-o perioada de teama: specialistii si-au dat seama ca bebelusii erau gemeni mono, adica impart aceeasi placenta si acelasi sac amniotic.

Astfel de sarcini sunt extrem de rare in intreaga lume, existand o rata de la 1 la 10.000 de nasteri. Ingrijorator este faptul ca exista riscuri ca bebelusii sa nu ajunga pe lume vii sunt foarte mari.

In ciuda acestor riscuri, nasterea Sarei a decurs perfect normal, iar mcutii s-au nascut perfect sanatosi, la o diferenta de 45 de secunde.

Imediat dupa ce au fost scosi din uterul mamei lor, cei doi micuti si-au impreuna mainile, iar momentul i-a emotionat pe toti.

Loading...