Şofer cu tupeu, iertat de Poliţie după ce era să lovească un motociclist: ‘Nu mă corectează un neica nimeni’

Un șofer cu tupeu, care a fost la un pas să lovească în plin un motociclist care circula regulamentar, a fost iertat de Poliție chiar dacă a fost prins în flagrant în timp ce încerca să întoarcă peste linia dublă continuă.

Motociclistul a surprins întregul episod cu camera montată pe cască, iar ulterior a urcat imaginile pe YouTube.

Pe imagini se poate observa cum șoferul unui BMW, înmatriculat în București, încearcă să întoarcă peste linia dublă continuă și avansează chiar în momentul în care un motociclist trece prin fața sa.

Motociclistul a oprit pentru a-i cere explicații șoferului, moment în care acesta din urmă s-a dat jos din autoturism și a început să îl înjure și să îl împingă pe motociclist.

‘Nu te interesează pe tine ce legi încalc eu. Ești de la circulație?’, a fost reacția șoferului cu tupeu.

În timp ce se certau în mijlocul străzii, în zonă și-a făcut apariția și un echipaj de Poliție.

Citeste si articolul :   Vesti bune! Doua persoane din Timisoara diagnosticate cu noul virus s-au vindecat, dupa ce au fost tratate dupa o schema de tratament facuta de directorul Institutului Matei Bals, Adrian Streinu Cercel

Unul dintre agenți a coborât și l-a luat la întrebări pe șoferul BMW-ului, cerându-i explicații despre motivul pentru care încerca să întoarcă pe linia dublă continuă.

‘Ce, am întors? Nu am întors. M-am oprit aici’, a fost răspunsul șoferului.

Ulterior, cei doi protagoniști au fost trași pe dreapta, acolo unde discuțiile au continuat.

Spre surprinderea motociclistului, care a continuat să filmeze cu camera de pe cască, polițistul l-a iertat pe șoferul cu tupeu prins în flagrant în timp ce încălca regulile de circulație.

Răspunsul șoferului a fost: ‘Nu mă corectează pe nimeni un neica nimeni. Dumnevoastră vă dau permisul dacă trebuie’.