Press "Enter" to skip to content

Surpriză! Ce musculos super celebru intră în „Ferma”!

Când credeam că nimic nu ne mai poate surprinde la „Ferma – Un nou început”, iată că producătorii vin cu un element nou şi aruncă în aer toate strategiile concurenţilor care se bat pentru 50.000 de euro. În curând, în reality-showul de la Pro TV, vor mai intra şi alţi concurenţi, printre care şi Cătălin Zmărăndescu, fost luptător K1 şi fost bodyguard al lui Gigi Becali.

De două luni, de când este difuzat reality-showul de la Pro TV, „Ferma – Un nou început”, surprizele nu se mai opresc. De la concurenţii aleşi pe sprânceană, la conflictele din emisiune, la poveştile de dragoste care s-au înfiripat de-a lungul emisiunii, toate i-au ţinut cu sufletul la gură pe telespectatori. Dar surprizele vor continua şi în ediţiile de săptămânile viitoare, căci mai sunt multe de văzut şi de spus.

Se stia deja că în emisiune va intra o ispită de la „Insula iubirii”, reality-show de la Antena 1, şi anume sexosul Matei Negrescu. În plus, săptămâna viitoare, concurenţii din “Ferma” vor mai avea o surpriză, şi anume pe Cătălin Zmărăndescu (46 de ani), fost bodyguard şi practicant de arte marţiale şi diverse alte sporturi, precum box sau kick-boxing.

Cu o statură impunătoare, o înălţime de 1,85 metri, Zmărăndescu se bucură de o mare notorietate în rândul sportivilor din România şi, cu siguranţă, se va impune şi în căsuţa din Văliug, judeţul Caraş-Severin, acolo unde se filmează emisiunea. Cătălin Moroşanu s-a arătat cel mai uimit dintre toţi, căci a avut o reacţie neaşteptată, pe care urmează să o vedem şi pe micul ecran.

Loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *