Press "Enter" to skip to content

Kilograme de droguri inscripţionate ‘CR7’, găsite pe plaja Cap Aurora

Un sac plin cu pachete de cocaină a fost găsit, astăzi, pe plaja Cap Aurora de pe litoralul românesc. Drogurile erau inscripţionate cu ‘CR7’ şi erau ambalate în plastic, astfel încât să nu fie afectate în timpul transportului.

Sacul de droguri provine din acelaşi transport pierdut de traficanţi pe 20 martie, atunci când, din cauza unei furtuni puternice, o barcă în care se aflau o tonă de droguri s-a răsturnat în Delta Dunării, iar drogurile au fost găsite de un cioban.

A urmat o anchetă amplă a Poliţiei Române şi a procurorilor DIICOT, în urma căreia au fost găsite alte cantităţi mari de cocaină cu o puritate de 90%.

Potrivit unor surse, valoarea de piaţă a drogurilor pierdute în Marea Neagră de traficanţi se ridică la aproximativ 300 milioane de euro.

Astăzi, Poliţia Română a lansat un apel pentru toţi cei care se plimbă pe plajele litoralului românesc şi pot întâlni pachete cu droguri.

Anchetatorii au găsit un sac plin cu droguri pe plaja Cap Aurora

Anchetatorii au explicat că pachetele nu trebuie deschise pentru că pot pune viaţa în pericol din cauza purităţii de 90%.

Ieri, după-amiază, două pachete cu cocaină au fost găsite pe plajele din Năvodari şi Vadu.

Loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *