Mihaela Rădulescu a răbufnit la Pro TV şi a eliminat-o pe loc din Ferma pe Paula Pavel! Reacţia lui Brigitte Sfăt.

Eliminare uluitoare de la Ferma, emisiunea de la Pro TV! Mihaela Rădulescu s-a enervat şi a luat decizia de a o trimite acasă pe Daniela, sora Claudiei Pavel, proaspăt ajunsă în Fermă (Vezi VIDEO aici cu momentul).

Paula Pavel, eliminaă din Ferma de Mihaela Rădulescu

“Bună seara! Asta este Ferma, aici trăim într-o comunitate şi comunitatea asta are nişte reguli. Dacă sunt încălcate aceste reguli, eu sunt obligat să iau decizii. Daniela, la tine mă refer! Au fost încălcate nişte reguli foarte clare”, a spus Cristi Bozgan, completat de Mihaela Rădulescu: “Sunt nişte consecinţe pentru asta”.

Între timp, rulau imagini cu Daniela Pavel vorbindu-le concurenţilor despre viaţa de dincolo de Ferma, dând detalii despre rude şi apropiaţi sau despre ce ar fi păţit Claudia Pavel după scandalul cu Brigitte Sfăt. Lucru care este total interzis de regulamentul show-ului de la Pro TV.

Mihaela Rădulescu şi-a continuat discursul: “Pentru că nu ai înţeles cum trăieşte această comunitate, după ce reguli, o să te rog să părăseşti Ferma”. Daniela a răspuns sec “ok”. Însă prezentatoarea emisiunii nu s-a oprit aici: “Acum! Acum! Îţi aducem noi lucrurile, acum pleci din Ferma”.

Sora Claudiei Pavel a plecat din emisiune, iar Bozgan le-a ţinut concurenţilor un discurs despre regulile ce trebuie respectate şi consecinţele încălcării lor: “Asta se va întâmpla cu fiecare concurent care va încălca o singură regulă”.

“Nu este corect să vii într-un show şi să faci aşa ceva! Nici în telenovele nu se întâmplă asta şi cred că decizia a fost foarte bună”, a spus Brigitte. “Paula a venit şi a spus că afară se întâmplă aia şi aia”, a spus şi Cătălin Moroşanu.

“Au fost probleme de înţelegere al felului în care trăieşte o comunitate. Voi aţi devenit o familie, iar cine încalcă nişte reguli e liber să vadă uşa pe dinafară”, a încheiat Mihaela Rădulescu.