Coșmar pentru omul copac. Medicii sunt terifiați de ce au găsit

Bărbatul care a fost vindecat de boala trunchiului de copac spune că afecțiunea i-a revenit. Atenție, imaginile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!

Abul Bajandar, un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Bangladesh, suferă de o afecțiune genetică terifiantă, în urma căreia a căpătat aspectul unui copac.

Ce a pățit omul copac, la doi ani după ce s-a operat. Medicii, anunț șoc

În ciuda celor 24 de operații chirurgicale suferite și a faptului că medicii l-au anunțat, în 2016, că s-a vindecat, boala lui Abul a recidivat. Acum, bărbatul se luptă iar cu verucile care-i fac trupul să semene cu scoarța unui copac.

Ce a pățit omul copac, la doi ani după ce s-a operat. Medicii, anunț șoc

Afecțiunea este atât de gravă și extrem de rară, încât numai 12 oameni din întreaga lume suferă de această boală.

Chirurgii au reușit să-i îndeparteze aproximativ 5 kg din veruci. Și totuși, la doi ani după ce bărbatul și-a împărtașit bucuria de a se fi vindecat și de a-și putea ține, în sfârșit, fiica în brațe, mâinile și picioarele au început sa se acopere din nou cu “scoarță”.

“Este un caz extrem de complicat. Începusem să înregistrăm progrese, dar Abul a plecat de la spital. L-am chemat înapoi de nenumarate ori, dar nu a vrut să revina la tratament. Zilele astea, a venit la spital adus de mama lui, dar s-a întors prea târziu. Ar fi trebuit să revină acum 6 luni!”, a spus dr. Samanta Lal Sen.

Loading...