Cu ce obiecte a plecat fiul Zinei Dumitrescu de la azilul unde a locuit aceasta: „Asta vreau să fie amintirea mea, de la mama mea”

Dezvăluirile legate de Zina Dumitrescu și de fiul acesteia sunt departe de a fi încheiate. În fiecare zi apar noi informații, iar cele mai mult sunt oferite de Ioan Cassian, proprietarul azilului unde a locuit Zina Dumitrescu în ultimii ani.

Acesta a fost invitat în emisiunea ”Agenția VIP” de la Antena Stars și a oferit telespectatorilor informații despre lucrurile rămase în urma Zinei Dumitrescu. Tototdată, Ion Cassian a spus și cu ce lucruri a plecate fiul Zinei Dumitrescu de la azil.

„Cătălin nu le-a luat, le-a lăsat acolo. El a luat tocul de ochelari şi trei perechi de ochelari. A spus „Asta vreau să fie amintirea mea, de la mama mea”. În rest, toate hainele le-a lăsat acolo şi a spus ca noi să le împărţim cui vrem. Eu le-am pus în saci, sunt la mine în birou.

Şase saci de plastic, negrii. M-au sunat multe persoane de la Casa de Modă Venus care au lucrat cu doamna Zina. Bijuteriile erau toate la Cătălin. Şi acelea, despre care mulţi credeau că sunt din metale preţioase, Cătălin mi-a spus că au fost multe gablonţuri, fără valoare”, a dezvăluit Ion Cassian.

Citeste si articolul :   Doliu în lumea mondenă! A murit Alex Faur, cel mai excentric milionar din România! Avea 40 de ani