Ce s-a întâmplat cu lucrurile Zinei Dumitrescu, după ce a murit! Apel către apropiaţi, în direct

A lăsat cenusa mamei Zina la crematoriu, iar acum a apărut o altă dezvăluire şocantă despre Cătălin Negreanu. Invitat în platoul emisiunii “Agenţia VIP”, Ioan Casian a spus ce s-a întâmplat cu lucrurile celebrei creatoare de modă şi a rupt tăcerea în ceea ce priveşte “donaţiile” pe care le-ar fi primit de la Zina Dumitrescu.

Cătălin Negreanu şi-a dorit doar cele trei perechi de ochelari ale mamei Zina şi tocul. Ei bine, restul hainelor sunt puse în saci, în biroul directorului azilului, Ioan Casian.

“Cătălin nu le-a luat, le-a lăsat acolo. El a luat tocul de ochelari şi trei perechi de ochelari. A spus <Asta vreau să fie amintirea mea, de la mama mea>. În rest, toate hainele le-a lăsat acolo şi a spus ca noi să le împărţim cui vrem. Eu le-am pus în saci, sunt la mine în birou.

Şase saci de plastic, negrii. M-au sunat multe persoane de la Casa de Modă Venus care au lucrat cu doamna Zina. Bijuteriile erau toate la Cătălin. Şi acelea, despre care mulţi credeau că sunt din metale preţioase, Cătălin mi-a spus că au fost multe gablonţuri, fără valoare.”, a dezvăluit Ioan Casian.

Citeste si articolul :   ALERTA METEO: Val de frig peste Romania! Ninsori si temperaturi mai mici cu 10 grade

În ultimul timp, s-a vehiculat în presă că Ioan Casian ar fi primit de la mama Zina un apartament şi chiar un teren. Adevărul însă, este altul. Cât despre locul de veci, fiul celebrei creatoare de modă nu l-a vândut!

“Eu nu am primit de la doamna Zina niciun ac. Nu a venit să-mi dea un apartament, un teren sau locul de veci. Nici Cătălin, băiatul dânsei, nu a luat ceva de mama dânsei. Locul de veci nu s-a vândut. E pe numele dânsei.”, a continuat acesta.

În continuare, după ce s-a consultat cu Ioan Casian, Cristi Brancu a făcut un apel pentru toţi cei care i-au fost apropiaţi Zinei Dumitrescu.

“Toţi cei care au fost alături de mama Zina, care au iubit-o şi care vor să aibă o amintirea de la ea, căutaţi-l pe domnul Casian, care chiar îmi spunea <Vreau să ajungă la prietenii care vor o amintire>”, a spus Cristi Brancu.

Cât a costat incinerarea Zinei Dumitrescu

Citeste si articolul :   Nelu Tataru a dat cea mai buna veste! Ar putea insemna sfarsitul epidemiei de coronavirus in Romania

Costurile unei incinerări la Crematoriul Vitan Bârzeşti sunt de 900 de lei, sumă în care este inclusă şi o urnă neagră clasică în care a fost depusă cenuşa după incinerare.

De asemenea, în cazul în care sicriul a fost închiriat de la firmă de pompe funebre cosurile cresc, plecând de la 250 de lei şi până la 1.500 de lei, în funcţie de modelul de sicriu ales.

Cel care s-a ocupat de procedurile de după moartea Zinei Dumitrescu a fost Cătălin Negreanu, fiul său.

Gestul acestuia de a-şi incinera mama, deşi ea voia să fie înmormântată, a ridicat multe semne de întrebare, iar printre ei care nu i-au înţeles gestul este şi Adriana Bahmuţeanu, care este dezamăgită de fiul Zinei Dumitrescu.