Press "Enter" to skip to content

Horoscop 3 aprilie 2019. Taurii trec prin situații-limită

Ce ți-au pregătit astrele pentru zodia ta!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 3 aprilie 2019 Berbec

Berbecii intră într-o perioadă foarte agitată. Vor fi străbătuţi de nelinişti (aparent) nemotivate, alteori, ei vor avea impresia că, în jurul lor, totul merge anapoda, făcându-i exigenţi, scrupuloşi, intoleranţi cu greşelile altora. Vor avea insomnii, însă la prima vedere nu știu care este cauza. Berbecii trebuie să privească mai adânc înăuntrul lor și vor găsi răspunsul.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 3 aprilie 2019 Taur

Taurii sunt preocupați de tot și toate, vor avea parte de consum de energie și stres. Vor avea și motive întemeiate deoarece Luna Nouă în Berbec le va permite încheierea unei etape de un an, instaurată în 2018, pe vremea asta, şi deschiderea unui nou circuit existenţial până în primăvara lui 2020. Taurii trec prin situaţii-limită, avertismente, ultimatumuri. Depinde doar de ei dacă își vor găsi puterea de a merge mai departe.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 3 aprilie 2019 Gemeni

Tot ce se va întâmpla în viața Gemenilor va avea valoare de avertisment. Gemenii vor fi predispuși la multe momente de iritare, contraziceri şi intoleranţă. Marte, plasat în sectorul vostru zodiacal, va face opoziţie cu Jupiter, eveniment care nu a mai avut loc de 12 ani şi care pentru voi va ridica probleme mari de ordin partenerial, relaţional, contractual.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 3 aprilie 2019 Rac

Racii au provocări profesionale, nevoia de a fi combativi, activi, eficienţi, dar pierd. În aceste zile se construieşte şi o triplă conjuncţie între planetele care introduc dificultăţi, riscuri, pierderi sau blocaje care îşi pot exercita impactul şi asupra căsătoriei, negocierilor sau proceselor. Racii vor trece, așadar, ărintr-o perioada nefastă!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 3 aprilie 2019 Leu

Leii par a fi mereu favoriții astrelor. Deși vor trece printr-o perioadă de clocot de idei, de premise și de activitate mentală intensă, nativii vor avea sorți de izbândă în orice acțiune întreprind.

Nativii se vor afla prinşi în vâltoarea unor situaţii speciale, care ar putea să le dea şansa unei afirmări, accesul la o formare profesională specială, posibilitatea de a face o călătorie, ori schimbarea stilului de viaţă sau de a prezenta o nouă imagine publică. Totul ce vor întreprinde Leii va fi de bun augur.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 3 aprilie 2019 Fecioară

Horoscopul zilei le aduce nativilor Fecioară certuri și disensiuni pe chestiuni materiale sau financiare. Apoi, Lună Nouă din 5 aprilie le va încinge spiritele, iar cei născuţi în Fecioara se vor exprima categoric, dând dovadă de intoleranţă faţă de abuzurile, exagerările sau incorectitudinea celor care stau în calea rezolvării problemei lor.

Atenție maximă pentru Fecioare. Specialiștii în astrologie le recomandă prudență deoarece au risc majorde accidente, în care se pot răni grav la cap.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 3 aprilie 2019 Balanță

Balanțele trec printr-o etapă intensă, furtunoasă chiar, în planul relaţiilor conjugale, parteneriale, în general. Nativii vor simți din plin neputința de a ajunge la o concluzie constructivă ori ia o împăcare a părţilor iritate de conflictele anterioare şi motivate de interese divergente.

Unde mai pui că toate aceste stări vor fi accentuate de Luna Nouă în Berbec, fenomen care va împinge la iniţiative neinspirate în planul unor dispute cu miză juridică (certuri, reclamaţii, anchete, depoziţii, audieri, procese).

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 3 aprilie 2019 Scorpion

Scorpionii își schimbă locul de muncă sau chiar meseria. O vor apuca pe un drum cu totul diferit de cel de până acum. Aceste schimbări vor veni și cu o stare generală proastă: dureri de cap, insomnii, stres, agitaţie, tulburări de văz, auz său echilibru, activitate cerebrală perturbată. Lună Nouă în Berbec din 5 aprilie va accentua apoi aceste stări. Scorpionilor li se pun bețe în roate și ei știu asta!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 3 aprilie 2019 Săgetător

Sectorul vieţii sentimentale se arată solicitant şi fertil aventurilor şi iniţiativelor riscante. Săgetătorii tineri vor fi atraşi de un mod de a petrece “periculos”, de a se distra sau chiar de a face sport, deşi, pe fond, contextul este favorabil competiţiilor sportive.

Se afirmă pe plan amoros și le iese de minune. Încă sunt într-o lume a lor în care nu contează nimic altceva decât ei și plăcerile lor carnale!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 3 aprilie 2019 Capricorn

Capricornii au preocupări legate de bani, plăţi,încasări. Vor avea multe bătăi de cap, multe acte de dovedit, multe discuţii în contradictoriu cu cei cu care intră în dialog (explicaţii, reclamaţii, etc.). Totuși, chiar dacă le e greu, trebuie să știe că astrele îi protejează! Venus se află în semnul lor zodiacal și veghează eficient asupra lor!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 3 aprilie 2019 Vărsător

Schimbări importante la locu de muncă, nimic nu va mai fi la fel de mâine. Vei fi evaluat, suspus unor teste precise, cărora trebuie să le faci față! La capitolul dragoste, astrele vă indică să vă deschideți inima către o persoana care vă tot cerșește atenția. Vă iubește în tăceer, de fapt, dar dacă i-ați acorda atenție, nici nu știți unde ați putea ajunge!

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei 3 aprilie 2019 Pești

Peștii terc printr-o etapă nouă în statutul locativ/patrimonial, pe fondul Lunii Noi în Berbec. Totul se va reduce la încheieri de contracte tip cumpărare/vânzare, închiriere. Mare atenție însă la decizii pripite, care nu sunt deloc de bun augur.

Peștii vor fi afectați de gesturi, fapte, vorbe şi iniţiative care îl supără sau îl revoltă. Scandal!

Loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *