Mihaela Rădulescu a făcut marele anunț despre căsătoria cu Felix: „Suntem…”

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner locuiesc împreună la Monte Carlo, într-o vilă cu terasă spaţioasă, pe versantul muntelui şi au o panoramă superbă. Nu le lipsește nimic, iar cât privește o eventuală căsătorie, cei doi împart aceeași părere.

Mihaela Rădulescu trăiește o poveste de dragoste ca-n filme, și chiar dacă sună a clișeu, avem multe dovezi în acest sens: în mare parte din timp ea și Felix locuiesc în țări diferite.

Și-au programat însă planurile astfel încât să nu treacă maxim două săptămâni în care să nu se vadă, iar distanța nu este un impediment, ci doar un ingredient care le ține relația ”vie”.

Au trecut cinci ani de când sunt împreună, iar întrebarea pe care o aud frecvent este despre căsătorie. Mihaela Rădulescu are însă răspunsul pregătit de fiecare dată.

”Nu există discuții despre căsătorie, nu văd de ce aș mai face asta. Fiul meu și Felix se înțeleg grozav, fac sporturi împreu­nă, dar Ayan are și un tată mi­nunat, pe care nu-l poate înlocui nimeni”, a mărturisit vedeta pentru viva.ro.

Ea a recunoscut și care este secretul unei relații reușite.

”Nefăcând niciun efort de… gelozie sau acaparare. Cred că ăsta e și secretul de a rămâne fericiți pe termen mai lung. Suntem împreună pentru că ne iubim, vorbim, ne susținem reciproc, ne dăm spațiu când e cazul, ne reglăm bine progra­mele, avem tabieturi de cuplu și pasiuni comune”.

Loading...