O brăileancă de 71 de ani s-a pregătit să se mărite cu un general american cunoscut pe Facebook şi i-a trimis toţi banii ei

O brăileancă de 71 de ani s-a pregătit să se mărite cu un general american cunoscut pe Facebook şi i-a trimis toţi banii ei. Femeia a rămas astfel fără o adevărată avere, fiind înşelată de fapt de un escroc.

Miercuri, 27.03.2019, o femeie a sesizat Poliţia Municipiului Brăila cu privire la faptul că a fost victima unei înşelăciuni pe Facebook şi a rămas fără suma de 36.900 euro.

Femeia le-a relatat poliţiştilor faptul că, în cursul lunii februarie a acestui an, a cunoscut pe Facebook un bărbat care a pretins că este general în armata americană şi au decis să se căsătorească, scrie debraila.ro.

Pentru a o convinge de bunele sale intenţii, în cursul lunii martie, “americanul” i-a promis că îi va trimite în România, printr-o firmă de curierat, o moştenire de familie, cu condiţia ca femeia să îi trimită diferite sume de bani.

Fără a-şi pune prea multe întrebări, în mai puţin de zece zile, brăileanca a transferat către conturi din Germania şi Turcia, pe numele a două persoane necunoscute, suma totală de 36.900 euro.

Citeste si articolul   ANM a facut anuntul! Cum va fi vremea pana pe 15 decembrie 2019. Cand va ninge in fiecare zona a tarii

Întrucât “moştenirea” aşteptată nu a mai apărut, femeia şi-a dat seama că a fost înşelată şi a cerut sprijinul poliţiştilor pentru identificarea autorului şi recuperarea prejudiciului.