Press "Enter" to skip to content

Liviu Dragnea, la nunta Olguţei Vasilescu: ”trebuie să mai slăbesc”

Nuntă în Bănie, Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au făcut o petrecere cu peste 500 de invitaţi, după ce luna trecută au spus Da în faţa altarului. La eveniment au fost şi premierul Viorica Dăncilă, dar şi Liviu Dragnea, însoţit de iubita sa. Un moment inedit a avut loc spre diminieaţă, când mirii au cântat imnul Universităţii Craiova, echipa de suflet a celor doi.

După ce şi-au unit destinele luna trecută, Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au avut alături familia, prietenii şi colegii de partid la o petrecere privată, în comuna Işalniţa.

Olguţa Vasilescu a ales pentru eveniment o rochie creată de un designer român.

De amenajarea localului s-au ocupat naşul – chiar primarul din localitate. Sala a fost decorată cu lalele, preferatele miresei, iar meniul a fost unul tradiţional.

CLAUDIU MANDA: Meniul e traditional oltenesc: friptură, sarmale, aperitiv, pește, desert – lucrurile traditionale!

OLGUȚA VASILESCU: Am un pic (de emoții – n.r.), ca de fiecare dată, mi se pare că nu am avut suficient timp să pun toate lucrurile în ordine.

Până la urmă, a fost o petrecere reuşită, după cum arată fotografiile invitaţilor, postate pe Facebook. Printre invitați a fost şi premierul Viorica Dăncilă care a venit într-o rochie bogată în broderii.

De la nunta nu a lipsit Liviu Dragnea, însoţit de iubita sa, Irina. După problemele pe care le-a avut în ultimul timp cu spatele, preşedintele PSD a apărut într-o fotografie ținând mesajul: ”Trebuie să mai slăbesc”

Şi mirii au planuri, dar de campanie, motiv pentru care renunţă la luna de miere.

OLGUȚA VASILESCU: Nu cred ca avem luna de miere, cred ca o sa avem campanie electorala in luna de miere.

Claudiu Manda ocupă poziţia a 3-a pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare şi mai mult ca sigur, din vară va pleca la Bruxelles.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *