Ce avere a lăsat în urmă Zina Dumitrescu

Zina Dumitrescu s-a stins din viață joi, 28 martie 2019, la 82 ani. Ultimii ani din viață i-a petrecut la azil, acolo unde a fost dusă de fiul ei, Cătălin, de care se spunea la un moment dat că o abandonase, deoarece nu o vizitase de foarte mult timp.

Pe lângă directorul casei de bâtrâni, Ion Cassian, și elevele sale, Dana Săvuică, Valentina Pelinel și Romanița Iovan s-au ocupat de mama Zina și au avut grijă să își trăiască ultimele zile în pace.

Până să ajungă la azil, Zina Dumitrescu agonisise o mică avere. Cătălin Negreanu și-a abandonat mama în azil și nu i-a mai plătit deloc cheltuielile. „Din punct de vedere juridic, nu mai are dreptul la aceasta.

Legal, el era obligat să aibă grijă de părinte. Dacă nu, va fi dezmoștenit. El știe că eu i-am plătit datoriile la cimitir și că mă voi ocupa și de înmormântare‘, a mărturisit  Ion Cassian, directorul casei de bătrâni, în urmă cu câteva luni.

Citeste si articolul :   ULTIMA ORA! O nouă lege intră în vigoare de sâmbătă: „Te alegi și cu o amendă și fără permisul de conducere pe 60 de zile”

Înainte să ajungă la azil, Zina Dumitrescu avea bijuterii scumpe, blănuri de lux și alte multe lucruri de valoare, precum și două automobile, de care nimeni nu mai știe nimic. Mai avea și un apartament pe Calea 13 Septembrie, dar și câteva terenuri lângă Moara Vlăsiei.

„Din ce știu, un singur teren era intravilan. Fiul său nu a putut vinde nimic, pentru că era luat împreună cu o prietenă de-a Zinei. Și nimeni nu se bagă să cumpere doar o cotă parte„, a mai spus Ion Cassian înainte cu câteva luni ca Zina Dumitrescu să moară.