Press "Enter" to skip to content

Andreea Bălan, lovită din toate părțile! Cântăreața poate fi executată silit de ANAF, chiar pe patul de spital

Andreea Bălan trece prin momente grele, după cea de-a doua naștere, însă problemele nu se opresc la cele de sănătate. Interpreta ar putea să se trezească cu conturile blocate.

Peste doar câteva zile, Andreea Bălan așteaptă o veste importantă, de pe patul de spital. Cântăreața va primi soluția într-un proces cu ANAF care durează de mai bine de doi ani. Obiectul dosarului este ”contestație la executare silită” iar judecătorii au anunțat că se vor pronunța pe 2 aprilie.

Problemele Andreei au început în 2017, când a decis să-și mute firma din Ploiești în Ilfov, acolo unde locuiește în prezent. SC Andreea Bălan SRL a acumulat în continuare datorii la Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești iar cântăreața s-a trezit la un moment dat cu o decizie de executare silită din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Andreea Bălan a decis imediat să conteste în instanță executarea silită, iar judecătorii au solicitat în primă fază un raport de experitză. În cauză, Bălan a depus o cauțiune de 2.409 lei, sumă care ulterior i-a fost restituită.

ANAF nu ține cont de starea de sănătate a Andreei Bălan

După 6 luni în care raportul de expertiză a fost întocmit și comunicat instanței, cele două părți au formulat obiecțiuni și în cele din urmă procesul s-a lungit până astăzi. Judecătorii au amânat deja de două ori pronunțarea, iar viitorul termen (și ultimul) va fi pe 2 aprilie.

Dacă va pierde, Andreea s-ar putea trezi imediat executată silită de către ANAF, într-un moment extrem de nepotrivit pentru ea – exact când are mai multă nevoie de bani și de liniște.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *