Andreea Bălan, lovită din toate părțile! Cântăreața poate fi executată silit de ANAF, chiar pe patul de spital

Andreea Bălan trece prin momente grele, după cea de-a doua naștere, însă problemele nu se opresc la cele de sănătate. Interpreta ar putea să se trezească cu conturile blocate.

Peste doar câteva zile, Andreea Bălan așteaptă o veste importantă, de pe patul de spital. Cântăreața va primi soluția într-un proces cu ANAF care durează de mai bine de doi ani. Obiectul dosarului este ”contestație la executare silită” iar judecătorii au anunțat că se vor pronunța pe 2 aprilie.

Problemele Andreei au început în 2017, când a decis să-și mute firma din Ploiești în Ilfov, acolo unde locuiește în prezent. SC Andreea Bălan SRL a acumulat în continuare datorii la Serviciul Public Finanțe Locale Ploiești iar cântăreața s-a trezit la un moment dat cu o decizie de executare silită din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Andreea Bălan a decis imediat să conteste în instanță executarea silită, iar judecătorii au solicitat în primă fază un raport de experitză. În cauză, Bălan a depus o cauțiune de 2.409 lei, sumă care ulterior i-a fost restituită.

ANAF nu ține cont de starea de sănătate a Andreei Bălan

După 6 luni în care raportul de expertiză a fost întocmit și comunicat instanței, cele două părți au formulat obiecțiuni și în cele din urmă procesul s-a lungit până astăzi. Judecătorii au amânat deja de două ori pronunțarea, iar viitorul termen (și ultimul) va fi pe 2 aprilie.

Dacă va pierde, Andreea s-ar putea trezi imediat executată silită de către ANAF, într-un moment extrem de nepotrivit pentru ea – exact când are mai multă nevoie de bani și de liniște.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *