Press "Enter" to skip to content

Detalii teribile despre dublul asasinat de la Piatra Neamț! Ce a făcut criminalul după ce a sunat la 112

Dublu asasinat la Piatra Neamţ. Un tată şi-a ucis copilul de 16 ani şi pe bunica acestuia, apoi i-a incendiat în casă. Atacul a fost o răzbunare pe fosta soţie, spun apropiaţii familiei. Femeia a decis să divorţeze şi l-a dat afara din casă. Agresorul s-a predat Poliţiei, iar acum este reţinut.

Dubla crimă a avut loc într-un cartier de vile din Piatra Neamţ. Alarma s-a dat la ora 5 dimineaţa. Cu o furie de nestăpânit, Florin Petrache a intrat în casa în care locuiau copilul lui, un băiat de 16 ani, şi bunica acestuia, în vârstă de 68 de ani. Bărbatul i-a înjunghiat mortal, apoi s-a autodenunţat. A rugat un vecin să sune la Poliţie.

”La ora 5, m-am trezit cu el în casă. Era plin de sânge. ”Stai liniștit, nu te speria, că am făcut-o.”, a povestit Florin Lefter, martor.

Potrivit martorilor, bărbatul ar fi dat foc casei după apelul la 112. Apoi, s-a predat poliţiştilor.

După ce a fost reţinut, suspectul în vârstă de 59 de ani a pronunţat în repetate rânduri numele fostei soţii, mama copilului pe care l-a omorât. După ce a divorţat de el, femeia l-ar fi dat afară din casă.

Anchetatorii au stabilit că individul a consumat alcool înainte să comită crimele. Procurorii vor cere mâine arestarea lui preventivă

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *