Detalii teribile despre dublul asasinat de la Piatra Neamț! Ce a făcut criminalul după ce a sunat la 112

Dublu asasinat la Piatra Neamţ. Un tată şi-a ucis copilul de 16 ani şi pe bunica acestuia, apoi i-a incendiat în casă. Atacul a fost o răzbunare pe fosta soţie, spun apropiaţii familiei. Femeia a decis să divorţeze şi l-a dat afara din casă. Agresorul s-a predat Poliţiei, iar acum este reţinut.

Dubla crimă a avut loc într-un cartier de vile din Piatra Neamţ. Alarma s-a dat la ora 5 dimineaţa. Cu o furie de nestăpânit, Florin Petrache a intrat în casa în care locuiau copilul lui, un băiat de 16 ani, şi bunica acestuia, în vârstă de 68 de ani. Bărbatul i-a înjunghiat mortal, apoi s-a autodenunţat. A rugat un vecin să sune la Poliţie.

”La ora 5, m-am trezit cu el în casă. Era plin de sânge. ”Stai liniștit, nu te speria, că am făcut-o.”, a povestit Florin Lefter, martor.

Potrivit martorilor, bărbatul ar fi dat foc casei după apelul la 112. Apoi, s-a predat poliţiştilor.

După ce a fost reţinut, suspectul în vârstă de 59 de ani a pronunţat în repetate rânduri numele fostei soţii, mama copilului pe care l-a omorât. După ce a divorţat de el, femeia l-ar fi dat afară din casă.

Anchetatorii au stabilit că individul a consumat alcool înainte să comită crimele. Procurorii vor cere mâine arestarea lui preventivă

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *