Ce job și-a găsit Victor Slav după ce a fost “zburat” de la Kanal D Romania Surpriză de proporții

Victor Slav nu pare să fie prea afectat după ce boșii de la Kanal D au scos din grilă emisiunea pe care o prezenta alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu. Prezentatorul TV s-a reorientat destul de repede și a găsit un inedit ”job” de noapte.

La scurt timp după ce emisiunea ”Vulturii de noapte”, moderată de Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, și-a luat zborul din grila Kanal D, fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a găsit un nou „loc de muncă”.

Din câte se pare, Victor Slav a îmbrățișat cu mare drag meseria de… barman. Prezentatorul TV a fost surprins de obiectivul aparatului de fotografiat în timp ce „practica”, cu mândrie, noul ”job”. Totul s-a petrecut într-un cunoscut club din Cluj, unde Victor Slav s-a pus serios pe treabă.

La un moment dat, când atmosfera a devenit incendiară, prezentatorul a intrat în bar și, după ce a fost ajutat de un barman profesionist – de la care presupunem că a furat meserie -, Victor Slav a luat o tavă plină cu shot-uri și le-a servit pe fetele ce roiau în jurul lui.

Cei trei “Vulturi de noapte”, înlocuiți cu o emisiune prezentată de Jorge
Șefii de la Kanal D i-au înlocuit pe cei trei “vulturi de noapte” cu Jorge, care va modera o altă emisiune, “Super Potriveala”.

Emisiunea prezentată de Jorge a mai fost în grila Kanal D în toamna lui 2017, în prime-time. A fost scoasă din grilă după rezultate slabe de audiență. Emisiunea a mai fost reluată apoi în aprilie 2018, în Săptămâna Mare, în locul WowBiz

Loading...