Press "Enter" to skip to content

Diagnostic crunt pentru copilul bătut de preot la şcoală, în Botoşani. Băiatul a suferit comoţie cerebrală

Băieţelul de 11 ani, din Botoşani, care ar fi fost bătut de preot în timpul orei de Religie, a suferit o comoţie cerebrală în urma loviturilor.

Medicii spun că, în urma investigaţiilor, au constatat că elevul a suferit un traumatism cranian acut, comoţie cerebrală, fractură de perete anterior mastoidă stânga şi temporară stângă, fiind internat în Secţia de Pediatrie.

Între timp, spun reprezentanţii ISJ Botoşani, pe perioada anchetei profesorul de Religie va preda în continuare, nefiind deocamdată declarat vinovat.

Dacă ancheta va stabili că el l-a agresat pe minor, preotul riscă să își piardă calitatea de profesor.

Preot acuzat că a bătut un copil la şcoală
Reamintim că un preot care este şi profesor de Religie la o şcoală din Botoşani e acuzat că a bătut crunt un elev de 11 ani, în timpul orei.

Copilul ar fi refuzat să se închine pentru că este penticostal.

Băiatul a ajuns acasă plin de sânge, iar părinţii au sunat la 112.

Zeci de copii care ar fi asistat la scenele şocante le-au povestit părinţilor că în timpul orei de Religie preotul şi-a pierdut cumpătul.

”L-a obligat sa faca cruce si baiatul nu a vrut. Nu numai al meu, mai multi băieti ca suntem la penticostali. Au venit si mi-au spus. Uite asa l-a prins, l-a dat cu capul de perete.

L-a tinut asa, l-a luat de urechi si l-a tinut asa nu stiu cate minute si l-a izbit cu capul de perete”, spune mama băiatului, potrivit căreia fiul ai a leşinat în faţa şcolii.

”Era plin de sange. L-au gasit baietii, de cand statea acolo, de juma de ora, jos, in rigola. Si copiii de clasa a patra aveau sticulta cu apa si l-au stropit cu apa, acolo. Si in timpul acela trecea o masina si au zis baietii ca moare! Si l-au pus in masina si mi l-au adus acasa”, a mai spus mama copilului.

Speriată, femeia a sunat la 112, iar o salvare l-a dus pe băiat la un spital din Botoşani.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

Loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *