Cine este romanul care l-a atacat cu un cuțit pe preotul Canadian. A fost judecat pentru harțuire și are probleme financiare

Bărbatul care a înjunghiat un preot în timpul slujbei e de origine română! Are datorii imense și a mai fost acuzat de ilegalități.

Presa canadiană a dezvăluit, în urmă cu puțin timp, detalii despre bărbatul care a înjunghiat un preot într-o biserică din Canada. Preotul susținea o slujbă în momentul în care a fost atacat. Slujba începuse de doar 10 minute când un bărbat înalt s-a ridicat de pe scaun, îndreptându-se spre altar, unde l-a atacat pe preot.

Acesta a folosit un cuțit de bucătărie de 15 centimetri pentru a-l ataca pe preotul Claude Grou care ținea slujba de dimineață la o biserică din Montreal.

Pentru a-l opri, mai mulți credincioși au intervenit și l-au imobilizat pe agresor.

„N-am văzut inițial cuțitul. M-am uitat direct la el și am încercat să stăm de vorbă. S-a calmat puțin”, a spus Claude Bergeron, unul dintre enoriașii care au intervenit pentru a-l salva pe preot.

Românul care a comis fapta se numește Vlad Cristian Irimia și are 26 de ani. Informația a apărut pe mai multe site-uri nord americane, respectiv Le Journal de Montreal și Pagini Românești, portal al românilor din Canada, scrie antena3.ro.

Conform surselor citate, el locuiește în Montreal, a fost achitat într-un caz de hărțuire în 2017. Cu un an înainte, el și-a declarat falimentul personal, având datorii de 16.000 de dolari.

Loading...