Press "Enter" to skip to content

Ce a răspuns Zina Dumitrescu atunci când a fost întrebată ce ar schimba în viaţa ei, dacă ar lua-o de la capăt

„Mama Zina”, cum este supranumită Zina Dumitrescu, vorbeşte deschis despre viaţa ei, în cadrul unui interviu emoţionant oferit Oanei Turcu.

Zina Dumitrescu vorbeşte fără ocolişuri despre evenimentele care i-au marcat viaţa. Întrebată ce ar face dacă ar putea da timpul înapoi, pentru a o lua de la capăt, Zina Dumitrescu explică:

„Cred că aş face tot ce am făcut, pentru că nu regret nimic din ce am făcut. Nimic!” Întrebată de Oana Turcu ce sfaturi ar da persoanelor de peste 40 de ani, pentru ca aceştia să aibă parte de o viaţă frumoasă, „mama Zina” spune, emoţionată: „Să faceţi ceea ce simţiţi şi să fiţi foarte naturali. Dacă vrei, poţi. Însă nu orice, ci lucruri normale. Şi să ţii cont să nu îi jigneşti pe cei din jur”.

În urmă cu două luni, presa relata că, după ce a fost abandonată la azil, timp de trei ani, de fiul ei, creatoarea de modă s-a bucurat, se pare, de nu una, nu două, ci chiar de trei vizite din partea acestuia, în ultima perioadă. „Fiul său are o revenire miraculoasă, care mă bucură. Totul s-a schimbat radical.

I-am spus că starea sa de sănătate nu e tocmai bună, dată fiind vârsta pe care o are. Nu suferă de nici o boală, dar nu știi la ce te poți aștepta. Realizează acum că pot fi ultimii ani din viața mamei sale și preferă să-i petreacă și cu ea. Vine acum la ea de câte ori vrea, țin legătura la telefon… A fost recent… Și de fiecare dată i-a adus câte un buchet de flori și bomboane”, a explicat directorul azilului, Ion Cassian, pentru Libertatea.

Loading...

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *