VIDEO Ambasada Suediei a marcat protestul #sîeu pe Facebook: Dacă ai 15 minute libere poţi urmări raportul de progres al centurii Stokholm-ului

Ambasada Suediei şi cea a Danemarcei au marcat ziua protestului #sîeu de 15 minute, postând pe Facebook câte un mesaj. „Dacă ai 15 minute libere astăzi, poţi urmări raportul video de progres al proiectului centurii capitalei Stokholm, în lungime de 21 de km, din care 18 prin tuneluri”, se arată în postarea Ambasadei Suediei.

Ambasada Suediei la Bucureşti a postat astăzi pe pagina de Facebook, un filmuleţ şi un text cu informaţii despre planul naţional de infrastructură din Suedia,pentru perioada 2018–2029, însumând investiţii totale de 66 miliarde € în transportul rutier, căi ferate şi transportul maritim.

🇸🇪 Stockholm bypass

This helicopter footage is actually a 3D model highlighting the new King's curve, part of the ongoing project for the Stockholm bypass. Join us tomorrow to find out more, on March 15th, at 15:00. #șîeu

Publicată de Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest pe Joi, 14 martie 2019

Unul dintre cele mai ambiţioase proiecte este centura capitalei Stokholm, în lungime de 21 de km, din care 18 prin tuneluri.

”Guvernul Suediei a adoptat un plan naţional pentru infrastructură pentru perioada 2018–2029, însumând investiţii totale de 66 miliarde € în transportul rutier, căi ferate şi transportul maritim.
Noul plan naţional reprezintă un pas important către tranziţia spre un stat fără combustibili fosili, o creştere a construcţiei de locuinţe şi îmbunătăţirea condiţiilor pentru mediul de afaceri.
Una dintre cele mai ambiţioase componente ale planului este centura capitalei Stockholm. Proiectul a început în 2015 şi va dura până în 2025. Cu 21 kilometri lungime totală, dintre care 18 kilometri în tuneluri, centura va deservi 140.000 vehicule în fiecare zi, circulând pe trei benzi separate per fiecare direcţie. Dacă ai 15 minute libere astăzi, poţi urmări raportul video de progres al proiectului, realizat de Administraţia Suedeză pentru Transport.

Mesajul Ambasadei Danemarcei

Casual Friday:

– Ci-i cu bandirola albî?
– Îi pientru autostradî…
– Ci autostradî?
– Iegxact!

(English: Why the white armband?/Because of highway/Which highway?/Exactly!)

Loading...