Press "Enter" to skip to content

Și-a dat seama că bebelușul ei va muri, după ce a refuzat suzeta: „Am știut că se va întâmpla. A murit în brațele mele”

Cu inima distrusă de durere, o mamă a povestit cum și-a dat seama că bebelușul ei va muri, după ce a refuzat să își ia suzeta. Era copilul ei minune, care supraviețuise unei sarcini cu probleme și unui diagnostic necruțător.

Danielle O’Shaughnessy era însărcinată cu gemeni. Bucuria familiei s-a risipit în momentul în care medicii i-au recomandat să avorteze unul dintre bebeluși. Fătul avea o malformație cardiacă ce ar fi pus în pericol sarcina.

Doar că Danielle și soțul ei și-au dorit să îl cunoască pe cel mic. Cu eforturi imense, a dus sarcina la capăt. După naștere, i s-a spus că Danyl, bebelușul bolnav, nu va trăi mai mult de două-trei zile.

N-a fost așa! Ambii bebeluși au supraviețuit și au început să crească, ca orice copil normal. Părinții erau fericiți, aveau doi băieți minunați.

Când a venit momentul să le sărbătorească prima zi de naștere, totul era perfect normal. Din nefericire, doar zece zile mai târziu, lucrurile au luat o întorsătură tragică.

„După masa de prânz, Danyl a refuzat suzeta. Am știut că se va întâmpla ceva îngrozitor. M-am întors către mama mea și i-am spus că fiul meu va muri. Cinci minute mai târziu, a început să respire greu.

L-am luat în brațe și l-am legănat. A adormit și nu s-a mai trezit niciodată. A murit înconjurat de iubire”, a povestit mama bebelușului.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *