Press "Enter" to skip to content

“Dumnezeu este un Dumnezeu bun:”Un băiețel de 3 ani care a supraviețuit două nopți în frig și ploaie în pădure spune că un urs a avut grijă de el

Un băiețel de trei ani din Statele Unite care a supraviețuit două nopți în pădure la temperaturi sub zero grade a spus poliției și familiei că a fost ajutat de un urs prietenos în tot acest timp, scrie Guardian .

Salvatorii l-au găsit pe Casey Hathaway în tufișuri spinoase, înfrigurat și ud, joi noapte. El fusese dat dispărut marți în condiții de vreme atât de potrivnice că s-a renunțat la operațiunile de căutare.

Până la urmă ajutorul – poate real, poate imaginar, dar cu siguranță folositor – a venit din pădurile din North Carolina, un stat cunoscut pentru un număr mare de urși, notează publicația citată.

Șeriful din comitatul Craven, Chip Hughes, a declarat că băiețelul „a spus că a avut un prieten în pădure, un urs care a stat cu el”.

Aceeași informație a fost furnizată și de mătușa lui Casey, Breanna Hathaway: „A spus că a stat cu un urs timp de două zile. Dumnezeu i-a trimis un prieten pentru a avea grijă de el. Dumnezeu este un Dumnezeu bun. Miracolele chiar există”, a scris ea pe Facebook.

Hughes a declarat că băiețelul se juca cu alți doi copii în curtea din spate a bunicii marți, dar nu s-a și întors înăuntru cu ei. Vremea rea și temperaturile cu minime de minus 6-7 grade și faptul că micuțul nu era îmbrăcat pentru un asemenea frig, au dus la declanșarea unei operațiuni de căutare care a implicat elicoptere, drone, unități canine și scafandri, plus sute de voluntari.

Joi, vântul și ploaia au devenit atât de rele că autoritățile au cerut voluntarilor să renunțe.

„Este un supraviețuitor”, a spus șeriful, precizând că echipele de salvare au mers prin apă până la brâu pentru a ajunge la Casey. Băiețelul a scăpat cu doar câteva zgârieturi și a vrut doar apă și să meargă la mama lui, a mai spus Chip Hughes.

Puțin probabil, dar nu totalmente exclus, ca lucrurile să se fi petrecut așa cum le povestește băiețelul. Chiar dacă este o poveste, este una frumoasă, printre atâtea lucruri urâte care ne înconjoară zilnic.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *