Bătrân bătut de paznici în curtea spitalului din Iaşi: ‘L-au tras după colţ şi l-au bătut continuu’

Scene violente în curtea unui spital din Iaşi, acolo unde un bătrân, om al străzii, a fost târât de doi paznici după un colţ al clădirii şi bătut cu picioarele.

Totul s-ar fi întâmplat miercuri seară (13 martie), în jurul orei 20.00, în curtea Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) Iaşi.

Potrivit unui martor, care a şi filmat scenele violente şi apoi ne-a trimis imaginile pe pagina de Facebook Observator, bătrânul a fost bătut continuu de cei doi paznici.‘Bătrânul a fost tras după colţ şi bătut continuu, dar din păcate nu am putut să mă apropii pentru că riscam să îmi fie scos bolnavul din spital, aşa cum s-a întâmplat şi cu bunica mea. Am mai avut altercaţii cu cei din UPU când mi-au zis că nu au ce face cu ‘cadavrul ăsta’, vorbind despre bunica mea’, a explicat martorul care a filmat scena în care bătrânul este târât pe jos de unul dintre paznici.

Citeste si articolul   Anunțul de ultimă oră făcut de Carmen Dan, după tragedia în care trei copii ai aceleiaşi familii au murit luaţi de viitură

Pe imagini se poate observa cum, iniţial, bătrânul stă pe o bancă din faţa UPU Iaşi, iar ulterior este târât de unul dintre paznici în spatele clădirii, într-o zonă neiluminată.

Potrivit martorului, acolo, bătrânul a fost lovit cu picioarele.

‘Nimeni nu mişca din curte pentru a ajuta bătrânul din cauza acestor doi paznici.La final, bătrânul şchiopăta şi era vânăt la ochi’, a mai precizat cel care a filmat imaginile.