Strigătul de disperare al unei mame care-și privește copilul murind: “Cancerul ăsta nenorocit ce a pus stăpânire pe corpușorul tău mic”

Ea este Andreea și a fost diagnostică cu cancer la vârsta la care singura grijă a copiilor ar trebui să fie școala și jocurile copilăriei.

Ea este Andreea și a fost diagnostică cu cancer la vârsta la care singura grijă a copiilor ar trebui să fie școala și jocurile copilăriei.

Internată în spital și măcinată de cumplita boală zi de zi, fetița abia își mai găsește puterea pentru a face față tratamentului, iar mama ei, abia își mai găsește forța pentru a-și privi copilul în suferință.

Ea a lansat un apel de ajutor pe rețelele de socializare, pentru ca fiica ei să mai primească o a doua șansă la viață. Mesajul ei este cutremurător.

“Fericirea mea ești tu puiul meu frumos si scump ! Tu ești ❤mea ,inimă ce e facuta țăndări din cauză că nu pot sa te ajut!

Nu mai am putere puiul meu frumos si scump nici sa te privesc in ochi si să-ți spun că-ți sunt

alaturi 😢si ca vom trece cu bine si de data acesta caci în sufletelul tau ala extenuat ,si obosit nu mai crezi când îți spun co sa fie

bine 😭😭😭 te strang in brate puiul meu crezând cati alin durerea dar de fapt te tin strâns la pietul meu de teama ca, cancerul

nemilos sa nu mi te smulgă pentru întotdeauna si sa raman cu brațele goale si sufletul pustiu. Mi-eee teamă să închid ochii 😭😭😭😭

mi-e teama sa adorm caci când o fac te văd pe tine pe un câmp plin cu flori ce ma rogi sa nu-ți dau drumul la mâna ca o sa te ratacesti.

Off, puiul meu cat as vrea sa fiu eu in locul tau ,cat as vrea sa rup bucată din inima mea si sa fac un medicament care sa distrugă cancerul

asta nenorocit ce a pus stăpânire pe corpusorul tau mic si firav de un an te lupți și nu mi-ai spus niciodată ca nu mai poti sau ca nu mai reziști dar astăzi mi-ai spus ca niciodată:

“Nu știu, mami, daca mai rezist, cred ca o sa plec si eu…Immarmurita, împietrită…te intreb undeee??

La Doamne, Doamne” Nu, Andreea, nu se poate! Tu nu pleci nicăieri, ramai cu mine!

Va rog va implor in genunchi sai dați o șansă Andreei!”, sunt cuvintele pline de disperare ale mamei Andreei.

Ce diagnostic a primit micuța Andreea?

Andreea Prundu este o micuță eroină de doar 5 anisori din Piatra Neamt, un copil mult prea încercat care sufera de neuroblastom gradul IV!

A avut multiple metastaze: osoase, pulmonare și abdominale dar in urma curelor de chimioterapie

urmate la Iași, boala a intrat in remisie!
In urma investigatiilor efectuate la Istanbul, a scintigrafiei, biopsiei medulare si a

RMN-ului, Andreei i s-a recomandat de catre dr.oncolog pediatru si dr.chirurg operatia tumorii aflata in zona renala care pare a fi destul de agresiva!

Mai apoi, va urma doua cure de chimioterapie la un interval de 3 saptamani, pregatirea pre transplant și in final transplantul!

Donațiile se pot face în contul mamei Moisa Alina:
Lei: RO81BRDE240SV14472682400 deschis la BRD
Euro: RO73BRDE240SV14472842400 deschis la BRD (Swift BRDEROBU)
Pay pal: [email protected]

Loading...