Mireasă rupta de durere la mormântul logodnicului, în ziua nunţii lor: “De ce trebuie să te aştept? Trebuia să fim împreună”

O tânără devastată de durere stă în genunchi la mormântul logodnicului ei, purtând rochia de mireasă, în ziua în care cei doi ar fi trebuit să îşi lege destinele. Cu doar trei săptămâni înainte de nuntă, tânărul a fost împuşcat mortal de un bărbat căruia voia să îi vândă o consolă de jocuri.

Trebuia să fie cel mai fericit weekend al vieţii ei. Trebuia să zâmbească alături de omul cu care avea să îşi trăiască fiecare clipă până la adânci bătrâneţi. În schimb, în lacrimi amare, Sara Baluch, în vârstă de 22 de ani, a stat îngenunchiată, privind tabloul cu chipul lui. Ultima sa amintire.

Logodnicul său, Mohammad Sharifi, în vârstă de 24 de ani a murit cu trei săptămâni înainte de nuntă, după ce a fost ucis de un bărbat căruia voia să îi vândă o consolă de jocuri. Sara l-a condus pe ultimul drum, alături de rude şi prieteni, în afara oraşului Nashville, Tennessee.

Citeste si articolul :   Ministrul Muncii, anunt important pentru romani: "Incepem primele plati...

„Trebuia să fim împreună. Îmi pare rău, Mohammad. Imi pare atat de rau” a şoptit printre lacrimi, Sharifi.

La plecare, mama sa, Sonia, i-a înlocuit voalul alb al fiicei sale cu unul de culoare neagră.

„Am fost atât de ferciţi. Vreau să fiu cu el. De ce trebuie să aştept?” a adăugat tânăra, sleită de putere la gândul că iubirea vieţii ei nu avea să mai fie lângă ea niciodată.

Pe 19 februarie, Sharifi a fost împușcat și ucis în parcarea unui complex de apartamente din Hixson, unde a fost de acord să-și vândă sistemul de jocuri Xbox One lui D’Marcus White după ce a vorbit cu el pe Facebook şi au aranjat împreună întâlnirea.

Sharifi a fost prima care a ajuns la spital, după ce a aflat cumplita veste. Când a întrebat personalul spitalului unde se afla logodnicul ei, la ce cameră, nimeni nu a ştiut să îi răspundă, spunându-i-se că nu se afla în sistem.

„Am avut cel mai rău sentiment”

Citeste si articolul :   Ce este atacul de cord, boala care l-a rapus pe Diego Maradona. Care sunt simptomele ce nu trebuie ignorate

Câteva minute mai târziu, o asistentă medicală s-a apropiat de ea, a luat-o de mână şi i-a spus cu tristeţe că Mohammad murise.

„M-a luat de mână şi mi-a spus: A fost împuşcat, îmi pare rău, dar nu a supravieţuit. Am izbucnit în lacrimi. Era ca şi cum lumea mea se terminase, îmi cădea pământul de sub picioare.” a povestit ea.

Asistenta medicală a condus-o în camera în care se afla trupului tânărului: „Era acolo, atât de paşnic. Nu era corect. Când mi-am revenit, am sperat că fusese un vis urât. Urma să ne căsătorim peste 3 săptămâni, nu putea fi mort…

Când l-am văzut, întins pe masa rece de la morgă, am simțit că l-am dezamăgit. De când ne cunoscusem, el a fost protectorul meu. Când a avut nevoie de mine, când a avut nevoie să fie protejat, nu am fost acolo”.

Conform MSN News, zeci de persoane l-au condus pe Mohammad pe ultimul drum. Mulţi au lăsat mesaje de adio şi şi-au exprimat regretul faţă de pierderea suferită.

Citeste si articolul :   Alerta Extrema: Ocoliti zona, degajari masive de fum