Press "Enter" to skip to content

Uită-te cu atenție la CNP-ul tău! Dacă se repetă aceste cifre, ești vizat

Codul numeric personal dezvăluie o serie de lucruri despre personalitatea noastră. Fiecare cifră înseamnă caracteristici individuale.

Codul numeric personal sau CNP-ul cum este prescurtat este un cod de 13 cifre prin care este identificat orice persoană născută și/sau rezidentă în România.

Ce reprezintă CNP-ul Dacă nu știai, în codul numeric personal se ascund multe lucruri despre tine.

Prima cifră este cifra sexului, astfel:

1 / 2 – născuți între 1 ianuarie 1900 și 31 decembrie 1999

3 / 4 – născuți între 1 ianuarie 1800 și 31 decembrie 1899

5 / 6 – născuți între 1 ianuarie 2000 și 31 decembrie 2099

7 / 8 – pentru persoanele străine rezidente în România A doua și a treia cifră reprezintă ultimele două cifre din anul nașterii.

A patra și a cincea luna nașterii, a șasea și a șaptea ziua nașterii ziua nașterii. A opta și a noua este cifra orașului nașterii (de exemplu: 41 este București, sectorul 1).

Următoarele 3 cifre sunt reprezintă un numărul alocat de Biroul de la Evidența Populației. Ultima cifră din codul numeric persoanal este o cifră de control, care se calcuează în funcție de celelalte cifre din CNP.

Ce spune CNP-ul despre personalitatea noastră Numerologia, arta de a studia simbolismul din spate cifrelor ne poate ajuta să descifrăm de ce ne-a fost ales codul numeric personal.

Potrivit numerologiei, dacă în datele noastre personale domină o cifră, înseamnă că acea caracteristică ne definește cel mai bine.

Dacă în CNP se repetă cifra:

1 – Înseamnă că ești o persoană extrem de egoistă, dar ții foarte mult la munca în echipă bine făcută. Ești un lider autentic.

2 – Ești o persoană extrem de sensibilă. Te simți bine doar dacă ești înconjurat de foarte mulți oameni. Dăruiești mult și primești puțin.

3 – Ești superficial în anumite aspecte, dar când vine vorba de dedicare pentru casă și muncă, ești în linia întâi.

4 – Ești destul de răzbunător din fire, însă niciodată nu îți duci la bun sfârșit planul de revanșă. Te aprinzi repede și te stingi la fel de rapid.

5 – Mulți îți spun că ești imatur pentru că te porți copilărește în anumite situații. Ești dornic de aventură și de asta ajungi departe.

6 – Ești prea bun cu oamenii care ți-au făcut rău și realizezi asta când e prea târziu. Ești o persoană sufletistă, muncitoare, încrezătoare în forțele proprii.

7 – Ești și tu destul de egoist, însă când vine vorba de ai tăi, îți dai și cămașa de pe tine.

8 – vrei să strângi mulți bani, cu orice mijloace. Asta atrage cu sine multe dezamăgiri și multă suferință.

9 – Ești o persoană spirituală, veselă, care cu greu poate fi necăjită de cineva. Defectul tău este că ești prea aeriană de multe ori.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *