Press "Enter" to skip to content

Au trecut 13 ani de la moartea Laurei Stoica! Artista era însărcinată și s-a stins într-un accident de mașină. O prietenă apropiată susține că artista a văzut că va da mâna cu Sfântul Petru

Mâine se fac 13 de ani de la moartea Laurei Stoica, care și-a pierdut viața într-un teribil accident de mașină, petrecut la câteva zeci de kilometri de București. În tragedie și-a pierdut viața și Cristian Mărgescu, logodnicul vedetei, care era și însărcinată.

Au trecut 13 ani de la moartea Laurei Stoica! Cum s-a petrecut tragedia

Groaznicul accident a fost provocat de șoferul unui autoturism cu numere de Vrancea. Cel mai probabil, acesta a adormit la volan și a intrat pe contrasens, ciocnindu-de violent de autoturismul cu care Laura Stoica și Cristian Mărgescu se întorceau de la Urziceni, unde cântăreața avusese un concert. Mașina celor doi a fost proiectată pe un câmp, la zeci de metri de carosabil.

Cu ceva timp înainte de accident, Laura Stoica vorbise despre copilul pe care îl aștepta. „Copilul se va naște în septembrie, iar până la venirea lui pe lume sunt hotărâtă sî-mi respect toate angajamentele privind concertele. Este felul în care vreau să-i urez bun venit primului meu copil”, spunea cântăreața.

Au trecut 13 ani de la moartea Laurei Stoica! Artista era însărcinată și s-a stins într-un accident de mașină.

Mama Laurei Stoica: „E mereu prezentă printre noi”

Mama Laurei Stoica a vorbit, anul trecut, despre perioada grea prin care a trecut după decesul artistei. Are poze cu ea prin toată casa și asta o face să simtă că Laura este mereu cu ea.

„E prezentă în permanență între noi. Am în casă câteva poze expuse. Și fără să vreau, de când mă scol și până mă culc le văd. Am o bucurie ca și cum este acolo. Am văzut odată o scenă la televizor, când cineva interpreta piesa ei, şi bineînţeles că nu a rezistat să o cânte fără să lăcrimeze.

Mă bucur când o aud la radio pe ea. Nu, nu am visat-o. N-am visat un vis așa… Poate e mai bine aşa. A fost ceva foarte vag, discret, am uitat imediat ce m-am trezit”, a povestit mama Laurei Stoica, într-o emisiune televizată.

Laura Stoica: „Dacă mor, se vor îmbogăți toți impresarii mei”

Cu câteva zile înainte să moară, Laura parcă a presimțit totul. Dezvăluirea făcută de una dintre prietenele sale la televizor în anul 2010 pun într-o lumină misterioasă moartea ei.

„Eram cu Laura la ziua prietenei noastre. Dintr-o dată, ne-a spus mie și soțului meu: „Dacă mor se vor îmbogăți toți impresarii mei”.

Noi am replicat: „Laura, ce vorbe-s astea?!”. Laura ne-a spus că va da mâna cu Sf. Petru și soțul meu îi va căra sicriul. După o lună, chiar așa s-a întâmplat, soțul meu îi căra sicriul”, erau dezvăluirile făcute în acea emisiune.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *