O tânără de 23 de ani a băut votcă la o petrecere şi a orbit complet

O tânără a avut parte de o experienţă care i-a schimbat complet viaţa şi nu, nu într-un sens bun. După ce a petrecut toată seara la o petrecere într-o vară, în Grecia şi a băut votcă a orbit total.

Problemele nu s-au terminat acolo, pentru că pe lângă orbire, rinichii tinerei nu au mai funcţionat cum trebuie.

Hannah Powell era o tânără de doar 20 de ani, când a plecat într-o excursie alături de două prietene, în Zante, Grecia.

Într-una din seri, cele 3 au hotărât să meargă la o petrecere, într-un local din centrul oraşului. Niciuna nu avea să ştie că acea seară avea să fie startul unei tragedii. Hanna şi-a cumpărat un pahar de votcă, fără să ştie că subtanţa era amestecată cu cu methanol, un lichid care poate fi chiar fatal, atunci când doza este periculos de mare.

A doua zi, tânăra a dat vina pe mahmureală iniţial, atunci când a observat că totul în jurul ei e negru. Şi-a rugat prietenele să tragă traperia pentru a lăsa soarele să intre în cameră, dar a avut un şoc când acestea i-au spus că draperiile erau deja trase, iar lumina intrase puternic în cameră.

Nu vedea nimic

“Am crezut că glumesc cu mine, aşa că m-am ridicat din pat să aprind lumina. Atunci am avut primul moment de panică, când mi-am dat seama că apăsam întrerupătorul, dar în cameră nu se făcea lumină. Nu vedeam în continuare nimic.”

Hannah a fost dusă la un spital de pe insulă, înainte de a fi transferată într-un spital mai mare din Grecia.

Era atât de confuză și delirantă încât credea că a fost răpită.

„Nu știam de ce nu puteam vedea, credeam că era ceva în jurul ochilor mei. Îmi amintesc că l-am sunat pe tatăl meu şi mi-a spus să nu îmi fac griji, că el e deja pe drum.”

Testele de spital au confirmat faptul că Hannah a fost otrăvită cu metanol. Fusese servită cu votcă alcătuită din susbstanţe toxice, ilegale.

Prietenele sale, care au băut de asemenea votcă au avut dureri incredibile de burtă a doua zi, au avut crampe severe, dar nu au avut parte de efecte de durată.

Hannah s-a întors acasă săptămâni mai târziu și a trebuit să se adapteze la noua sa viaţă, ca nevăzătoare.

Rinichii ei au încetat de asemenea să lucreze, astfel încât ea a petrecut aproape 18 luni pe dializă până când mama ei a fost capabilă să-și doneze unul dintre rinichii ei.

Ea speră acum să obțină un câine antrenat pentru nevăzători pentru a-i oferi o mai mare independență. Este hotărâtă să ducă o viaţă normală, indiferent de orice. Merge la cumpărături, iese în oraş şi la petreceri aniversare, conform BBC.

Regretă decizia de a bea în acea seară şi speră ca toţi să învee din povestea ei şi să aibă mai multă grijă atunci când se hotărăsc să îşi cumpere băuturi la petreceri.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *