Va fi sau nu va fi mutată Andreea Bălan la alt spital? Declaraţii exclusive de la George Burcea

După ce au apărut zvonuri conform cărora Andreea Bălan ar urma să fie mutată la un alt spital din locul în care a născut şi a suferit un stop cardio-respirator, George Burcea a făcut declaraţii în exclusivitate pentru www.spynews.ro şi a lămurit întreaga situaţie.

Andreea Bălan rămâne la spitalul unde a născut luni după amiază. George Burcea a declarat că artista are parte de cea mai bună îngrijire, motiv pentru care nu au luat în calcul mutarea într-un alt spital. De asemenea, soţul Andreei Bălan a făcut un apel către toţi cei care o preţuiesc pe artistă, să îi respecte intimitatea.

“În urma zvonurilor lansate în ultimele ore, doresc să infirm public intenţia familiei de a o transfera pe Andreea de la Spitalul Clinic Sanador, unde este în continuare internată şi se bucură de cea mai bună îngrijire. Facem un apel pe această cale celor care o preţuiesc, să ne respecte dorinţa de intimitate şi să nu pună presiune pe noi. Mulţumim tuturor celor care au un gând bun şi ne sunt alături!”, a declarat George Burcea în exclusivitate pentru www.spynews.ro.

Ce spun medicii despre starea Andreei Bălan

Potrivit medicilor, Andreea Bălan este în continuare la terapie intensivă, însă starea ei este stabilă. Chiar și așa, riscuri există în continuare, iar artista va rămâne sub atenta supraveghere a echipei medicale, în următoarele zile.

„În acest moment, starea de sănătate a pacientei s-a ameliorat și în momentul de față este într-o stare stabilă. Este supravegheată și a putut fi vizitată de familie și a discutat cu ei. Va fi monitorizată de echipa medicală în perioada următoarelor zile. În măsura în care a existat un incident intraoperator, evident că riscuri pot exista.

Dar, repet, în momentul de față, starea ei este stabilă și supravegheată. E greu să spui acum cât trebuie să rămână internată. În câteva zile se vor stabili prioritățile dumneaei și atunci se va știi. În funcție de motivul în care se instează stopul cardio-respirator, evident că efectele variază”, a precizat un reprezentant al spitalului.

Loading...