O bucată de metal de 30 de kg căzută din cer a distrus un balcon, la Brăila

Incident misterios la Brăila! O bucată din metal, care cântăreşte peste 30 de kilograme, a rupt acoperişul unui balcon, o parte din izolaţia unui bloc şi a fost cât pe ce să distrugă o centrală termică. Obiectul, care pare a fi parte a unui motor sau generator electric, a provocat panică în cartier.

Nu ştiu de unde a căzut, ci doar unde a aterizat. Obiectul misterios a distrus în calea lui acoperişul unui balcon în renovare şi ar fi putut provoca o explozie, pentru că în apropiere era o centrală termică.

Bucata de metal pare ruptă dintr-un obiect circular, cel mai probabil rotorul unui motor. Cântăreşte peste 30 de kilograme şi, când a atins pământul, a produs un zgomot asurzitor.

Incidentul a aprins imaginaţia locatarilor.

Probabil de la tren, ceva… Mergand trenul pe aici, acum sa calculez, spune o femeie.

După câteva minute, aceeaşi femeie găseşte o altă cauză-probabilă.

Câţiva locatari au urcat pe bloc să vadă cu ochii lor dacă cineva nu a transformat acoperişul în atelier mecanic sau dacă bucata de metal care a lovit pământul cu forţa unui proiectil nu a fost aruncată cumva de unul dintre vecini. Întorşi la sol au dat verdictul.

Nedumeriţi, oamenii au chemat poliţia.

Laura Belciugan, purtător de cuvânt la IPJ Brăila: In cauza, politistii au deschis dosar penal pentru distrugere si continua cercetarile in vederea identificarii autorilor.

Norocul a făcut ca în faţa blocului, în momentul prăbuşirii obiectului de metal să nu fie nimeni. Misterioasa piesă a fost preluată de poliţişti care vor apela la specialişti pentru expertiză.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *