Andreea Bălan si-a tinut pentru prima data fetita in brate. Iata prima imagine cu micuța , emotionant

Andreea Bălan și-a cunoscut fetița nou-născută și a putut să o strângă în brațe. Micuța Clara Maria i-a readus zâmbetul pe buze vedetei după ce, luni seară, a fost la un pas de moarte.

Poza pe care o poți vedea pe Spynews.ro, este prima în care fanii o pot vedea pe Andreea după evenimentul îngrozitor care a avut loc la naștere. Vedeta a făcut un stop cardiac pe masa de operație, dar, din fericire, medicii au reușit să o resusciteze.

De aceea, Andreea nu și-a putut vedea fetița decât la 48 de ore după naștere.

Astăzi, www.spynews.ro a intrat în posesia celei mai frumoase fotografii cu Andreea Bălan și micuța Clara Maria! Artista este în culmea fericirii, căci în urmă cu scurt timp, ea și fetița ei au făcut cunoștință pentru prima dată, iar conexiunea s-a stabilit din prima secundă între cele două!

Pentru că problemele de sănătate întâmpinate în timpul operației de cezariană nu au putut să o lase să-și vadă fetița proaspăt adusă pe lume, în urmă cu doar câteva minute, Andreea Bălan și-a strâns fetița în brațe cu cea mai mare dragoste!

Citeste si articolul :   Doua zodii sunt pe val, au norocul de partea lor: Horoscop Urania săptămânal 8-14 iunie 2019.

Micuța este extrem de frumoasă și delicată și nu e deloc de mirare, căci are cu cine semăna! Din noi părinți frumoși foc și talentați, nu putea ieși decât o minune de copil!

De asemenea, Andreea Bălan radiază de fericire, iar zâmbetul de pe fața frumoasei vedete nu mai are nevoie de niciun cuvânt!

Prima imagine cu Andreea Bălan și fetița ei

A trecut peste toate problemele și este mai bine ca niciodată!

Andreea Bălan a suferit un stop cario-respirator atunci când a fost efectuată operația de cezariană, iar acum, artista se află în afara oricărui pericol și se bucură din plin de momente unice și deosebit de frumoase alături de familia ei minunată.