Victoraş Micula sfidează din nou legea. A tras cu mitraliera şi a participat la curse ilegale cu maşini

Victoraş Micula, fiul milionarului Viorel Micula, sfideaza din nou legea! Acesta este in centrul unui noi scandal de proportii dupa ce a tras cu mitraliera şi a participat la curse ilegale cu maşini. Iar ispravile au fost postate pe retelele sociale. Intre timp, poliţia s-a autosesizat şi a deschis dosare penale pentru deţinere şi uz ilegal de armă şi pentru întreceri ilegale de maşini.

Victoraş Micula, fiul magnatului Viorel Micula, a făcut drifturi cu un Ferrari şi a tras cu un pistol mitralieră AK-47 prin Oradea, totul fiind filmat şi postat pe reţelele de socializare. Acelaşi tânăr a gonit cu 220 km/h pe centura Oradei.

Înregistrarea a fost realizată de Halacu jr, fiul unui proprietar de case de schimb valutar şi amanet. La întreceri a fost prezent şi Ovidiu Pop, fondatorul unei firme de IT, scrie ebihoreanul.ro.

Tinerii teribilişti s-au filmat făcând drifturi în parcarea unui mall, la bordul unor bolizi italieni, dar şi într-un sens giratoriu, gonind apoi pe şoseaua de centură. De asemenea, ei au tras cu un Kalaşnikov într-o hală părăsită, dar şi pe una din supratraversările de la intrarea în Oradea.

Halacu a susţinut că arma este reală şi a lovit cu telefonul ţeava metalică a AK-47-ului, pentru a dovedi acest lucru: „Este real. Şi vreau să vă zic că am asurzit”, spune acesta într-o postare pe Instagram. Alte surse au indicat însă că arma ar fi de tip airsoft cu bile.

După ce arma a fost testată, Halacu anunţă şi că „Victor oferă premiu o plimbare cu elicopterul sau cu un Ferrari”, celor care văd înregistrarea. El a mai spus că din secvenţele filmate se va realiza un film GTA Real Life – Mafioţii din Oradea.

„Am vrut să fur banii şi arma”, mai spune Halacu, care precizează că „s-a tras cu gloanţe oarbe”. Imaginile au ajuns şi în atenţia poliţiei orădene.

„În urma apariţiei filmării în mediul online, poliţiştii bihoreni s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări pentru deţinere ilegală de arme respectiv întrecere ilegală de maşini. După finalizarea verificărilor, în funcţie de rezultatele acestora, se vor dispune măsurile legale în consecinţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul Alina Dinu.

Loading...