Vasile Șeicaru iubește din nou, la 13 ani de la decesul soției! Cine e femeia care îl face fericit

Îndrăgitul solist de folk Vasile Şeicaru (67 de ani) a suferit enorm, după decesul soţiei sale, Gabriela, însă Cupidon l-a săgetat din nou. El trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Liliana, o femeie mai tânără decât el cu câţiva ani, pe care însă a dorit să o ţină departe de ochii curioşilor.

Pe 6 ianuarie 2006, Vasile a avut o presimţire sumbră, în timpul unui spectacol, astfel că a alergat într-un suflet acasă. A trecut printr-un adevărat şoc când a găsit-o pe Gabriela, marea lui iubire, fără suflare. Medicii legişti au constatat că ea se intoxicase în somn cu monoxid de carbon, în urma unui scurtcircuit la priza televizorului.

Pentru că amintirile acelei zile nefaste nu-i dădeau pace, Şeicaru a decis să vândă vila din buricul Capitalei, unde a avut loc tragedia, mutându-şi reşedinţa în casa de vacanţă de lângă Buftea. Pierderea femeii iubite a fost pentru cântăreţ cel mai greu moment din viaţă. Unicul său fiu, Mihnea, i-a mai alinat suferinţa, dar şi fanii, care îl aplaudă îndelung la concertele din întreaga ţară.

Ei locuiesc împreună  în vila lui de  lângă Buftea

Vasile Şeicaru s-a îndrăgostit însă din nou, în 2009, la trei ani de la evenimentul care a înduioşat întreaga ţară. A dorit însă să o ţină departe de ochii curioşilor pe Liliana, care e cu câţiva ani mai tânără decât el. Ea are o sensibilitate pentru animale şi, în urmă cu nouă ani, i-a dăruit muzicianului, de ziua lui de naştere, un ghemotoc de căţel, Slash.

“În 2009, de ziua mea de naştere, am primit cadou această simpatică lupoaică. A venit cu acte în regulă din Ungaria, era cât palma mea în momentul în care a adus-o, şi avea o fundă roşie finuţă şi un firicel de tricolor.

Atunci i-am spus jumătăţii mele: ”Vrei să îmi întorci viaţa cu fundu-n sus?! Pentru că o să mă nenorocească”. Mi-a spus că o să o iubesc, şi iată că aşa s-a întâmplat. Am botezat-o Slash, după numele chitaristului de la trupa Guns N’ Roses. Am grijă de ea ca de un om. O pieptăn, o răsfăţ”, ne-a declarat Vasile Şeicaru, în urmă cu câteva luni.

Liliana şi Vasile sunt pasionaţi de călătorii, de mare, de Vama Veche, de muzică, de animale, iar apropiaţii lui susţin că ei formează cuplul perfect. Pozele lor sunt cea mai mare dovadă că sunt fericiţi împreună. ‘

Vasile Şeicaru a trecut prin momente cumplite şi pe 30 octombrie 2015, în noaptea incendiului din Colectiv care a îndoliat România. Mihnea, fiul artistului, un împătimit al muzicii rock, se afla în clubul Colectiv în seara în care focul a mistuit totul în jur, înregistrându-se 65 decese. Norocul lui a fost că, înainte de tragedie, cu zece minunte, a trebuit să plece.

I-a dedicat Gabrielei un album

A iubit-o enorm  pe Gabriela

Vasile Şeicaru a povestit, în 2009, într-un interviu de suflet pentru adevarul. ro, despre fiul şi soţia lui: ” Gabriela a dorit ca pe fiul nostru să îl cheme Mihnea, iar eu am fost cu totul de acord. Mihnea a cântat mai mulţi ani la pian şi a făcut-o foarte bine până într-o zi, când a aflat că trebuia să urmeze Liceul «Enescu».

Ne-a spus foarte hotărât că el vrea să fie liber. De atunci, nu s-a mai atins de pian! Gabi m-a îndemnat, m-a susţinut şi a dorit să fac ce-mi place cel mai mult: să cânt! Pentru ca s-o fac aşa cum trebuie, era absolut necesar să plec în turnee. Lipseam de acasă cu lunile!”. El i-a şi dedicat femeii iubite un album:

”«În oraşul cu floare de tei» e un album pe care i l-am dedicat în intregime ei. Ţin mult şi la piesele «Un înger pereche», şi la «Nici n-am ştiut, nici n-am aflat», şi la «Umbra»”. Versurile piesei sunt copleşitoare: ”În oraşul cu floare de tei,/ Mai aud şi acum paşii tăi, Şi nu vreau la Paris sau Rio,/ Şi nici adio. / Astăzi, pe banca cea veche/ De mai stau să te am pereche, / Clipa nu vrea să mai moară, / Doar să mă doară/.

Loading...