Cine este iubitul Laurei Codruța Kovesi. ”Omul la care țin foarte mult și cu care-mi împart viața”

Femeia-procuror a momentului în România, la un pas de a fi numită șefa Parchetului European, Laura Codruța Kovesi (45 de ani) a fost întotdeauna discretă cu viața personală. Invitată în emisiunea ”La radio cu Andreea Esca”, fosta șefă DNA a vorbit despre ”omul la care țin foarte mult și cu care-mi împart viața”.

Laura Codruța Kovesi crede despre sine că arată ca o femeie de 45 de ani, împlinită profesional, după ce a ocupat cele mai înalte funcții în domeniul ei de activitate, dar cu un mare regret în ceea ce privește viața personală.

Fosta șefă DNA a declarat în emisiunea Andreei Esca de la Europa FM că îi pare rău că nu are copii. ”Singurul lucru care rămâne după noi în viață sunt copiii. Meseria de părinte e cea mai grea din lume. Atunci voi afla dacă mă descurc cu adevărat. Da, îmi doreșc copii, dacă se va întâmpla, foarte bine”, a spus Kovesi.

Dacă despre copii Kovesi a acceptat să vorbească deschis, aspiranta la funcția de procuror-șef european a evitat elegant întrebările despre viața ei amoroasă. A admis totuși că, dacă ar fi să se blocheze în lift cu cineva, ar prefera ca acea persoană să fie iubitul ei, și nu vreun star de cinema.

Citeste si articolul :   Florian Stefan, neurochirurgul cu peste 800 operații pe creier – Deși este unul dintre cei mai buni din lume, medicul trăiește în anonimat

Este vorba despre aceeași persoană care i-a stat alături fostei șefe DNA atunci când aceasta a trecut prin scandalul revocării din funcție, și a ajutat-o să-și clarifice poziția față de evenimentele care se derulau cu mare repeziciune. Kovesi și-a pus atunci întrebarea dacă nu cumva ar fi mai bine să demisioneze înainte de a fi revocată, dar acest bărbat ”la care țin foarte mult și cu care-mi împart viața” a sfătuit-o să rămână fidelă principiilor ei.

Iubitul Laurei Codruța Kovesi, ofițer SPP?

Încă din vara anului trecut s-a speculat că Laura Codruța Kovesi ar avea o relație cu un ofițer SPP, fără a se menționa dacă este vorba despre persoana care o însoțește ca o umbră pe fosta șefă DNA încă din iarna lui 2017 și care a apărut și în cele mai recente imagini cu Kovesi, de la întoarcerea în țară după audierile din comisiile de la Bruxelles sau de pe treptele Parchetului General.

laura codruta kovesi la aeroport insotita de sppist

27 februarie 2019. Laura Codruța Kovesi, la Aeroportul Otopeni, însoțită de ofițerul SPP

laura codruta kovesi la parchet insotita de sppist

15 februarie 2019. Laura Codruța Kovesi la Parchetul General, însoțită de același ofițer SPP

Citeste si articolul :   Acest bebeluș are doar 1 anișor, dar nu are motive să zâmbească. A fost snopit in bataie de dadaca

laura codruta kovesi la dna insotita de sppist

27 februarie 2018. Laura Codruța Kovesi, imediat după ce a fost cerută revocarea din funcția de procuror-șef DNA, apărată de același SPP-ist

laura codruta kovesi la defilarea de 1 decembrie insotita de sppist

1 Decembrie 2017. Este momentul în care apare în scenă SPP-istul care o însoțește pe Laura Codruța Kovesi până în ziua de azi

Nu e nimic neobișnuit pentru persoanele publice să aibă un ”bodyguard” preferat. Au curs multe râuri de cerneală despre ”băieții cu ochii albaștri” care au asigurat de-a lungul timpului paza președintelui francez Macron sau a fostului președinte Obama. E firesc să-ți dorești să știi cine-ți asigură spatele și în mâinile cui îți lași viața, mai ales dacă te confunți cu amenințări de tot felul.

Kovesi însăși a adus în discuție acest subiect la emisiunea Andreei Esca. ”Au fost amenințări, încercări de intimidare, este cunoscut episodul Black Cube. Chiar la Bruxelles la hotel am primit mesaje ciudate. Cei de la SPP sunt însă foarte profesioniști în ceea ce au de făcut”, a punctat fosta șefă DNA.

Laura Codruța Kovesi a divorțat în 2007, dar a păstrat numele fostului soț

Laura Codruța Kovesi a fost căsătorită din 2002 până în 2007 cu Eduard Kovesi, al cărui nume l-a păstrat după divorț. Fostul soț a fost acuzat în 2017 că a furnizat materiale de construcții pentru autostrada surpată Sibiu-Orăștie, iar Kovesi a fost bănuită la vremea respectivă că l-ar fi protejat în ancheta penală.

Citeste si articolul :   6 simptome ale CANCERULUI DE COLON pe care nimeni nu le baga in seama. Cătălin Botezatu le-a ignorat și a fost la un pas să își piardă viața

”Nu mai vorbesc cu fostul soț din ziua divorțului. Sunt 10 ani de atunci. Nu știu să vă răspund despre ce face sau nu. Nu protejez pe nimeni niciodată, nu am nicio legătură cu fostul soț, nu știu ce se întâmplă cu el”, a fost răspunsul fostului procuror-șef DNA, pentru Ziare.com.

eduard kovesi in studio la antena 3